Herkes İçin Belirtilen Rakam 14.000 TL Oldu! Gelir Belgesiz Nakit İmkanından Faydalanın

Herkes İçin Belirtilen Rakam 14.000 TL Oldu! Gelir Belgesiz Nakit İmkanından Faydalanın
YAYIN TARİHİ: 19.02.2022 13:59:00

Nakit ihtiyacınızın olması halinde bankaların yapmış bulunduğu bu kampanyalara katılmanız ile eş güdümlü anında kendi hesabınıza anlık olarak 14.000 TL gelir belgesiz ve imzasız olarak Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Gelir belgesiz olarak 14.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar amacıyla başlatılan son dakika kampanyasında 3 sene vadeye kadar anlık ödeme uygulanacağı açıklandı.
Bankalar yapmış oldukları kampanyalar bağlamında kendi kredi şartlarına göre süratli bir şekilde kredi olanağı sunmaktadır. İhtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar acil gereksinim kredisi kampanyaları da katılmak istiyorsan banka kredi notu 1100 ve üstünde olması gerekiyor. Banka kredi notu sizin daha önceki çalışmalarınızdan dolayı meydana gelen bir puan hali dur. Bu puan haline göre sizlerde Kredi notunuz 1100 ve üstünde olması halinde anında onay alabilirsiniz.

Burganbank anlık ödeme ile 14.000 TL ödeme yapıyor


Burganbank üzerinden anlık ödeme ile 14 bin TL'ye kadar tüketici kredisi müracaatı yapacak olan vatandaşlar başvurularını süratli bir şekilde banka internet sitesi üzerinden 7gün 24saat yapabiliyor. Nakit gereksinimi olan vatandaşlar bağlamında Burganbank'ın resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirerek süratli bir şekilde Kredi onay olabiliyor. Burganbank ilaveten sms ile tüketici kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar amacıyla başlatmış bulunduğu anlık ödemeli krediler de kimlik numarası üzerinden sorgulama yaparak Cep telefonunuz üzerinden sizlere kredi olanağı sağlıyor.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası


Garanti Bankası üzerinden de tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar 3 sene vadeye kadar 14.000 TL kredi ödemesi alabiliyor. Başvuru gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar ilk taksit ödemelerinde 3 ay erteleme toplamda ise 36 ay vadeye kadar gereksinim kredisi kullanabilir. 
Nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar Garanti Bankası üzerinden prosedür gerçekleştirmek istiyorlarsa ilaveten oturduğunuz yere en yakın banka şubesine giderek kimlikleri ile eş güdümlü müracaatını gerçekleştirebilir 14.000 TL 36 ay vadeli bireysel kredi kullanabilir.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR