Herkes Bunu Bekliyordu! Ev Hanımlarına 50.000 TL Ödenecek, Şartlar Ortaya Çıktı!

Herkes Bunu Bekliyordu! Ev Hanımlarına 50.000 TL Ödenecek, Şartlar Ortaya Çıktı!
YAYIN TARİHİ: 25.11.2021 15:50:00

Ev hanımları için oldukça güzel bir haber verildi. Bu anlamda 4 banka güçlerini birleştirdi. 50.000 TL ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu. Üstelik geri ödemesi 36 ay taksitle yapılacak. Ayrıca 3 ay sonra ödemeye başlıyorsunuz. İşte son dakika detayları

Herkes Bunu Bekliyordu! Ev Hanımlarına 50.000 TL Ödenecek, Şartlar Ortaya Çıktı! Ev hanınları için bankalar müjdeli haberler vermeye devam ediyor. Son günlerde yaşanan kötü gelişmeler ekonominin durumu ve dolar kuru ev hanımları için fırsat yaratmış durumda. Ev hanımı olan bir işte çalışmayan daha önce işte çalışmamış kadınlara 50.000 TL ödeme yapılacak. Özellikle kredi notu yüksek ve ihtiyaç sahibi olan kadınlar dikkate alınacak. Bu anlamda şu sıralarda 50.000 TL can simidi olarak görülüyor. 



Bu kediyi almak için en önemli kriter kredi notudur. Bu anlamda Kredi notu findeks oranlarına göre 1000 üzerinde olmalıdır. Ev hanımları kredi kullanmak istemeleri halinde şubeye de gitmeleri gerekir. Şubeye gitmeyecek olanlar ise mobil olarak sms atarak kredilerine cep telefonu üzerinden onay aldırabilirler. 

TEB BANK EV HANIMLARINA KREDİ


TEB Bank üzerinden ev hanımlarına 50.000 TL kredi alabilirsiniz. Bu kredi onayının verilmesi için cep telefonu üzerinden onay almanız gerekiyor. Ayrıca yine kredi notu devreye giriyor. Kredi notunuzun kabul edilebilir bir değerde olması gerekiyor. Pratik Kredi sayesinde 50.000 TL alabilirsiniz. TEB müşterisi olmasanız bile. Tüm nakit ihtiyacınız için 4466'ya TC kimlik nonuzu yazarak SMS attığınız zaman krediniz hemen onaylanıyor. TEB Bank üzerinden almış olduğunuz 50.000 TL kredi lerde banka kişilerin Kredi notuna göre faiz oranı uygularken en fazla 36 ay vadeye kadar kredi kullandırmaktadır. 



İNG BANK EV HANIMLARINA KREDİ

İNG doğrultusunda ev hanımlarına 50.000 TL veriliyor. İNG Bank mobil ve resmi internet sitesinden başvuru yapabilirsiniz. İNG mobil 7 24 esasına göre hizmet vermektedir. Bu anlamda İNG Bank'ta hesabınız varsa ve İNG Bank müşterisi iseniz bu krediyi almanız daha kolaylaşıyor. İNG Bank internet şifresi alanlar bu bankanın yap ış olduğu ev hanımlarına 50.000 TL kredi kampanyasından anında yararlanacak. 3 ay erteleme ile 36 ay geri öemesi de adeta pasta da bir çilek gibi ön plana çıkıyor. İNG BANK SMS ile kredi başvurusu alıyor cep telefonunuzu mesaj kısmına girerek Kredi yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı da yazarak 2205 numarasına mesaj ile gönderin. Bu şekilde yapmış olduğunuz Kredi başvurusunda banka 3 dakika içerisinde sizlerin ne kadar kredi onayı olacak hakkında bilgiler verecektir.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER