Herkes Bekliyordu! Az Önce Belli Oldu! Vakıfbank Hesabı Olanlar Dikkat! 28 Şubat Son Gün

Herkes Bekliyordu! Az Önce Belli Oldu! Vakıfbank Hesabı Olanlar Dikkat! 28 Şubat Son Gün
YAYIN TARİHİ: 18.02.2022 12:33:00

Vakıfbank banka hesabı olan vatandaşlar amacıyla yapmış bulunduğu açıkladı tüketici kredisi kullanacak olan bireylerin 28 şubat'a kadar düşük faiz oranları ile kredi alabileceğinden bahsetti. Vakıfbank hesabı olan vatandaşlar amacıyla başlatılan Bu kampanyada bireysel olarak vatandaşlara tüketici kredisi ödemesi yapılacak.

Vakıfbank son günlerde düşük faiz oranları ile kişilerin gereksinimlerini derman olmaya devam ediyor. Vakıfbank tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar bilhassa banka müşterisi olması halinde Bu bankanın avantajlı kampanyalarından faydalanabiliyorlar. Son oluşturulan ve 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli olarak verdiği düşük faizli tüketici kredisini kullanma imkanınız varsa 28 Şubat'a tarihine kadar yaparak Vakıfbank banka şubesine gitmenize gerek kalmadan web sitesi üzerinden nakit kredi kullanabilirsiniz. 



Vakıfbank bağlamında ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar Vakıfbank hesapları üzerinden alacakları internet bankacılığı parolası ile eş güdümlü bankanın kendi yeni mobil programı olan Vakıfbank internet mobil programı üzerinden bireysel kredisi müracaatı yapabilecek ve müracaat ardından süratli bir şekilde Kendi hesabına parayı yatırabilecek. 




100.000 TL'ye kadar yüksek limitli tüketici alacak olan vatandaşlar Vakıfbank internet bankacılığı üzerinden 7gün 24 saat müracaat yapabilecekleri gibi ilaveten mobil program üzerinden kredi onayı almaları halinde şubelere gitmeden onaylanan tutarı kendi Vakıfbank hesabına yatırabiliyor.


Genellikle emekli maaşını Vakıfbank bağlamında alacak olan vatandaşlar emekli maaşı hesapları üzerinden yapacakları tüketici kredisi müracaatında kredi kullanmaları halinde anında yüksek limitli çevrimiçi internet bankacılığı kredisi alabilecek. Banka düşük faiz oranları ile 28 şubat'a kadar yapmış bulunduğu Bu kampanyada bilhassa kendi bankası'nda hesabı olan kişilerin altını çiziyor. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR