Her Şeyi Temizleyin! Instagram Keşfet Sıfırlama Nasıl Yapılır? Instagram Keşfet Silme Nasıl Yapılır?

Her Şeyi Temizleyin! Instagram Keşfet Sıfırlama Nasıl Yapılır? Instagram Keşfet Silme Nasıl Yapılır?
YAYIN TARİHİ: 3.02.2022 13:56:00

Bilindiği gibi ülkemizde milyonlarca kişi Instagram kullanıyor ve hesapları var. Bu anlamda bazı olumsuzluklarda başlara geliyor. Özellikle instagram keşfette kullanıcıların önüne abuk sabuk videolar ve fotoğraflar çıkıyor. Bu bağlamda kullanıcılar Instagram keşfet akışını silmek isteyen vatandaşlar ile doldu taştı. İşte, Instagram keşfet temizleme nasıl yapılır? Instagram keşfet silme nasıl yapılır? İşte tüm detaylar

Instagram keşfet özelliği, en çok ziyaret ettiğimiz sayfalara benzer alakalı hesapların algoritmalar doğrultusundan teşhis edilerek karşımıza çıkarılmasına yardımcı olmaktadır. Instagram keşfetindeki akışı temizlemek isteyen kullanıcılar ise, "Instagram keşfet nasıl temizlenir?" sorusunun cevabını incelemeye başladı. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de 


 

INSTAGRAM KEŞFET SIFIRLAMA NASIL YAPILIR?

Instagram mobil uygulamasını açın.

Keşfet sayfasını açın.

Artık görmek istemediğiniz bir gönderiyi açın.

Sağ üst köşedeki yan yana üç nokta butonuna dokunun.

İlgilenmiyorum opsiyonuna dokunun.

Görmek istemediğiniz bütün gönderilere aynı prosedürü uygulayabilirsiniz.

Instagram keşfet sıfırlamak amacıyla uygulayabileceğiniz bir başka prosedür ise şu şekildedir:

Instagram mobil uygulamasını açın.

Profil sayfanızı açın.


Ayarlar sayfasını açın.

Güvenlik seçeneğini açın.

Arama Geçmişini Temizle seçeneğini açın.

Tümünü Temizle opsiyonuna dokunun. 

İşlemi onaylayın.


INSTAGRAM KEŞFET NASIL BELİRLENİR? 


Sosyal Medya platformları, kendi program ekipleri doğrultusundan algoritmalara göre planlanır. Bu program algoritaması ise gizlidir. Ancak çalışma mantığına, sırlama öçütleri gibi noktalar program geliştiricileri doğrultusundan kullananlara açıklanır.

Keşfet sayfasındaki içeriklerin tamamı Instagram algoritması doğrultusundan sizin daha evvel iletişime girdiğiniz hesaplara benzer hesapların paylaştığı gönderilerden oluşuyor.



Kullanıcı neyi takip ediyor, neyi izliyor, neyi beğeniyor, neyi kaydediyor, hangi görselde ne kadar duruyor, kaydırma işleminin hareketliliği, neye yorum yapıyorsa Instagram algoritması bunun üzerinden kullanıcıya özel bir Keşfet sayfası düzenliyor. Birebir aynı hesapları takip ettiğiniz bir kullanıcıyla bile aynı Keşfet sayfasını göremeyebilirsiniz zira bu noktada iletişim oranları hem de içerikleri görüntüleme süreleri bile döneme giriyor.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR