Hemen Anında Şubeye Uğramadan 55.000 TL PTT Kredisi! Kasım 2021 PTT Kredisi Faiz Oranları

Hemen Anında Şubeye Uğramadan 55.000 TL PTT Kredisi! Kasım 2021 PTT Kredisi Faiz Oranları
YAYIN TARİHİ: 12.11.2021 09:33:00

​Kasım 2021 PTT Kredisi Faiz Oranları- Hemen Anında Şubeye Uğramadan 55.000 TL PTT Kredisi! Finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kişiler PTT’nin de yolunu tutabiliyor. PTT tarafından finansal kullanıcıları memnun edecek bir kredi desteği açıklandı.  PTT kredisi faiz oranları düşük olan ve şubeye de uğramadan çekebileceğiniz 55.000 TL değerindeki PTT kredisi hizmetinize sunuluyor. 

Kasım 2021 PTT kredisi faiz oranları ne kadar? Kredi konusunda son derece avantajlı fırsatlar sunan PTT şubeye gitmeden hemen kredi fırsatları nasıldır? Özellikle yüksek tutarlı kredi talepleri için devreye giren 55.000 TL PTT kredisi nasıl alınır? İşte ayrıntılar!

PTT kredisinden yararlanmak isteyenler şartları da yerine getirmeleri gerekiyor. PTT ihtiyaç kredisini almak isteyenler artık düşük faiz oranlarıyla kredi desteğinden yararlanmaya başlamış olacak. Üstelik bu kredinin en çok hoşa giden yanlarından biri de %1.59’dan başlayan faiz oranlarıyla kullanıcılara özel olarak sunulması. 

PTT Kredi Başvurusu Nasıl Yapılıyor?

PTT kredi başvurusu yapmak için illa ki PTT şubesine giderek müracaatta bulunmanız gerekmiyor. PTT ile anlaşmalı olan bankalar aracılığıyla da kolaylıkla başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmeye başlamanız mümkün olacak. Bu bankalar Aktif Bank, TEB, ING Bank, Vakıf Bank, Deniz Bank olarak göze çarpıyor. Peki, PTT kredi şartları nelerdir? İşte ayrıntılar!

PTT Kredi Şartları Nelerdir?

PTT kredi şartlarını yerine getirmeniz ilk öncellikli adımlardan biridir. PTT kredi şartlarının da mutlaka birer birer yerine getirilmeye çalışılması gerekir. PTT 55.000 TL krediyi çekebilmeniz için öncellikle hiçbir engel durumunun olmaması gerekiyor. Aynı zamanda maaş müşteri olması da bir diğer aranılan kriterler arasında yer alıyor. Şubeye gitmeden düşük faiz oranlarıyla 55.000 TL PTT kredisi için aranılan yaş şartı 85 olarak belirtiliyor. 

PTT Şubeye Gitmeden Nasıl Kredi Alırım?

Acil nakit ihtiyacı olanlar PTT şubesinin yolunu tutmalarına gerek kalmadan kredi alabilme şansına sahip oluyor. Kefil gerektirmeden, şubeye gitmeden SMS aracılığıyla kredi başvurularınızı kolayca yapabiliyorsunuz.  Emekli boşluk T.C. kimlik numarası, boşluk doğum tarihi yazılarak 3050’ye SMS gönderimi yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda PTT şubeye gitmeden kredi içinde PTT iletişim numarasından görüşmelerinizi yapabilirsiniz. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR