Hayatını kaybetti Müge Anlı anlattı anlattı ağladı! Gözyaşları avukat Rahmi Özkan için o artık yok!

Hayatını kaybetti Müge Anlı anlattı anlattı ağladı! Gözyaşları avukat Rahmi Özkan için o artık yok!
YAYIN TARİHİ: 26.11.2021 22:06:00

Hafta içi her gün atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün canlı yayında gelen ölü haberiyle sarsıldı. Türkiye’nin en güvenilir ikinci ismi seçilen Müge Anlı’nın programında danışman avukat olarak bulunan Rahmi Özkan programda yer almıyordu. Gözler Rahmi Özkan’ı ararken, Müge Anlı içi yana yana acı haberi izleyicisiyle paylaşmak zorunda kaldı ve vefat haberini böyle duyurdu.

Hayatını kaybetti Müge Anlı anlattı anlattı ağladı! Gözyaşları avukat Rahmi Özkan için o artık yok! Müge Anlı ile Tatlı Sert’in, 26 Kasım 2021  Cuma günü yayınlanan bölümünde Müge Anlı’nın verdiği haber başta Müge Anlı’nın ekibi ve stüdyodakiler olmak üzere izleyiciyi yasa boğdu. Hafta içi her gün atv ekranlarında kayıpları bulan, faili meçhul cinayetleri çözen, dolandırıcılık olaylarına el atan ve sosyal sorumluluk projelerine el atan Müge Anlı bugün hiç alışkın olmadığımız bir haberle izleyicisinin karşısına çıktı.

2008 yılından bu yana kesintisizi olarak atv ekranlarında yer alan Müge Anlı’nın, danışman avukatı Rahmi Özkan ortalarda yoktu. Herkes Avukat Rahmi Bey’in neden programda olmadığını merak ediyordu. Müge Anlı, merak edilen sorunun yanıtın verdi hem de çok zorlanarak. İşte Müge Anlı’nın duyurduğu o haber.

RAHMİ ÖZKAN NEDEN YOK?
Konuşmakta güçlük çeken Müge Anlı “Az önce aldığımız bir haber le sarsıldık hem de bu kez kendi içimizden. Rahmi Bey az önce stüdyodan gitmek zorunda kaldı çünkü ablası Melahat Güney'i kaybettiğini öğrendi. Ben Allah'tan rahmet diliyorum ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Zor şeyler, biz de sarsıldık tabi ki. Bir süredir de hastanede tedavi görüyordu"  sözleriyle acı haberi duyurmuş oldu.

Anlı açıklamasının devamında "Oruç Baba'nın yanında evi var diye bahsediyorduk hatırlar mısınız? Beni de en son iftara çağırmıştı. Canım benim nurlar içinde yatsın" ifadelerini kullandı.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR