Hangisi tekfur kelimesinin kökeninin anlamıdır? Tekfur kelimesi kökeni anlamı!

Hangisi tekfur kelimesinin kökeninin anlamıdır? Tekfur kelimesi kökeni anlamı!
YAYIN TARİHİ: 13.11.2021 10:24:00

Cuma ve pazar Kim Milyoner Olmak İster, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla bu akşam ekranlardaydı. Seyirciler yarışmacıya yöneltilen bu sorunun yanıtına odaklandı. Peki, Hangisi tekfur kelimesinin kökeninin anlamıdır?

Yıllardır atv'de yayınlanan başta Kenan Işık olmak üzere onlarca ünlü isim tarafından sunulan Kim Milyoner Olmak İster'de binlerce yarışmacıya para kazandırmaya devam ediyor. Bugün yayınlanan yarışmada bu soru çok dikkat çekti. Peki, Hangisi tekfur kelimesinin kökeninin anlamıdır?

BİNLERCE KİŞİNİN ARAŞTIRDIĞI SORU

A- İnkar eden
B- Taç sahibi
C- Yalnız yaşayan
D- Kürkü olan
Cevap: B- Taç sahibi

KİM MİLYONER OLMAK İSTER HAKKINDA


Kim Milyoner Olmak İster, 2 Ağustos 2011 tarihinden beri Atv'de yayınlanıyor. Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulmaktadır. Kim Milyoner Olmak İster, Cuma ve Pazar akşamları saat 20.00'de Atv'de yayımlanmaktadır.

Joker hakları

Telefon jokeri: Yarışmacı, başvuru sırasında adını verdiği 3 arkadaşından birini arayıp 30 saniye içinde soru hakkında fikir alışverişinde bulunabilir.

Seyirciye sorma jokeri: Yarışma stüdyosunda bulunan seyircilerin ellerindeki cihaz yardımı ile 10 saniye içerisinde cevap verip yarışmacıya yardımcı olduğu jokerdir.

Yarı yarıya jokeri (50:50): Bilgisayar, yanlış olan 2 seçeneği rastgele çıkarır.
Çift cevap jokeri: Daha önceki sürümlerinden farklı olarak eklenen bu joker sayesinde soruya 2 defa yanıt verilebilir; ancak jokeri kullanan yarışmacılar çekilemez ve sadece 7. sorudan sonra kullanılır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR