Hande Yener Koltuk Örtüsü Ve Tangayla Sahneye Çıktı Vücudu Kamuya Açıldı! Hande’den Gülşen Taktiği

Hande Yener Koltuk Örtüsü Ve Tangayla Sahneye Çıktı Vücudu Kamuya Açıldı! Hande’den Gülşen Taktiği
YAYIN TARİHİ: 5.02.2022 14:53:00

49 yaşındaki ünlü şarkıcı Hande Yener önceki akşam sahne aldığı mekan öyle bir kıyafet giydi ki görenlerin ağzı açık kaldı. Magazin gündemi henüz Gülşen’ın kıyafetini sindirememişken, Hande Yener de Gülşen taktiğine geçti. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Hande Yener sahne aldığı mekanda giydiği kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü. ‘Allah akıl fikir versin’ yorumlarına maruz kalan Hande Yener’den henüz ses seda yok.

Geçtiğimzi günlerde ünlü şarkıcı Gülşen sahne kıyafetleriyle olay olmuştu. Gülşen’in birbirinden açık saçık sahne kıyafetleri olay yaratmış ardından Gülşen de bir açıklama yayınlama ihtiyacı hissetmişti. Gülşen’i savunanlardan biri de Hande Yener’di. Nitekim Gülşen’i savunan Hande Yener konuya bizzat el attı ve akıllara durgunluk veren bir sahne kostümüyle sahneye çıktı. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de




Son dönemlerde giydiği sahne kıyafetleriyle olay yaratan Hande Yener bu kez olay yaratan değil sıra dışı bir kıyafetle sahneye çıktı. Hande Yener’in derin dekolteli, sırtı tamamen açık üstünün altına, tanga ve koltuk örtüsüne benzeyen parçayla çıkması sosyal medyanın ve magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Hande Yener günün en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başarırken hem beğeni hem de eleştiri yağmuruna da tutuldu bir yandan. Sahne performansı beğeni toplayan Hande Yener’in kostümü sınıfta kaldı. Hande Yener sosyal medya yapılan ‘Kanepe örtüsü değil mi o?’, ‘Allah akıl fikir versin’ yorumlarıyla karşılaştı. İşte Hande Yener’in olay yaratan o kıyafeti.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR