Hande Erçel Sevişme Sahneleri Patladı Kerem Bürsin’le Ayrıldı! Demet Özdemir Şap Diye Kabul Edince..

Hande Erçel Sevişme Sahneleri Patladı Kerem Bürsin’le Ayrıldı! Demet Özdemir Şap Diye Kabul Edince..
YAYIN TARİHİ: 2.02.2022 12:22:00

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in ayrılıkları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hande Erçel’in Murat Dalkılıç’tan ayrılmasına neden olan Kerem Bürsin aşkı Demet Özdemir yüzünden bitti deniyordu ama işin altından Hande Erçel’in sevişme sahneleri çıktı. Hande Erçel’le başlayan o sahneler önce Neslihan Atagül sonra da Demet Özdemir’e gidince ortalık karıştı. Olan HanKer’e oldu. İşte cinsel içerikli sahne krizinin detayları…

Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşlıklarını gerçek hayata taşıyan Hande Erçel ile Kerem Bürsin çifti magazin dünyasının en beğenilen çiftlerinden biriydi. Kerem Bürsin’le tanıştığı dönem, Murat Dalkılıç’la olan ilişkisini sona erdiren Hande Erçel, aşkını Maldivler tatilinden paylaştığı fotoğraflarla ilan etmişti. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de



Sonrasın hem birlikte rol aldıkları diziyle hem de aşklarına dair paylaşımlarla gündemden düşmeyen Kerem Bürsin ile Hande Erçel hem gözlerden uzak kalmayı hem de adlarından söz ettirmeyi başarıyorlardı. Ancak gelin görün ki bu aşka göz değdi.



Kerem Bürsin ile Hande Erçel ayrıldı. Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in neden ayrıldıkları merak konusuyken, Hande Erçel’in Kerem Bürsin’in Demet Özdemir’le başrol paylaşacağı için kıskançlık krizine girdiği hatta bu haberi basından öğrendiği için evden kovduğu iddia edilmişti. Meğer işin altında sevişme sahneler varmış.



İddialara göre Disney Plus’ta yayınlanacak olan Dünya ile Benim Aramda dizisi için önce Hande Erçel’e teklif gitti. Ancak dizideki duş ve küvet sahnelerini rededen Hande Erçel yerine önce Neslihan Atagül’e ardından Demet Özdemir’e teklif gitti. Demet Özdemir de dizi kabul etti. Başrol de Kerem Bürsin olunca ortalık karıştı.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR