Hande Erçel Sevgilisini Demet Özdemir’e Kaptırdı! Kerem Bürsin Kanlısına Gidince Eline Tutuşturdu!

Hande Erçel Sevgilisini Demet Özdemir’e Kaptırdı! Kerem Bürsin Kanlısına Gidince Eline Tutuşturdu!
YAYIN TARİHİ: 29.01.2022 15:45:00

Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşlıklarını özel hayatlarında aşka dönüştüren Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in ayrılık haberi magazin gündemini salladı. Parmakla gösterilen çiftin ayrılığı bir sosyal medya paylaşımı sayesinde ortaya çıkarken, ayrılık nedenlerinin önündeki sır perdesi aralanıyor. Hande Erçel ise sevgilisi Kerem Bürsin’in arasına, Kerem Bürsin’in bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı Demet Özdemir mi girdi?

O dönem Murat Dalkılıç ile uzun süreli bir ilişkisi olan Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin’e gönlünü kaptırmış ve Dalkılıç’a yol vermişti. Uzunca bir süre aşklarını saklayan Kerem Bürsin ve Hande Erçel aşklarını, gittikleri Maldivler tatilinde ilan ederek, tüm aşk iddialarını doğrulamıştı.



Sonrasında aşk doludizgin devam etti. Sen Çal Kapımı adlı dizilerine yarım sezon devam çift, dizinin finali sonrasında aşklarını daha daha göz önünde yaşamaya devam etti. Hatta Kerem Bürsin sık sık Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel ve eniştesi Caner Yıldırım’ın Instagram paylaşımlarına da yorumlar yapıyordu. Ancak gelin görün ki Gamze Erçel’in doğum gününün kutlandığı Sapanca tatilinde Kerem Bürsin yer almayınca ayrılık dedikoduları ortaya atıldı. Hemen ardında da Demet Özdemir iddiası geldi.




İddialara göre Kerem Bürsin’in Demet Özdemir’le olan Disney Plus projesi, Hande Erçel ile olan ilişkilerini bitirdi. Sevgilisi Kerem Bürsin’in, Demet Özdemir’le olan dizi projesini haberlerden öğrenen Hande Erçel çılgına döndü. Kerem Bürsin’e ‘bunu gazetelerden mi öğrenecektim’ diye hesap soran Hande Erçel, Kerem Bürsin’i evden kovdu. Şimdilerde Kerem Bürsin’in yana yakıla barışmak için çare aradığı ve çevresinden yardım istediği iddia edilirken, Hande Erçel’in çevresine ‘geri dönüş yok’ dediği söyleniyor.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR