Hande Erçel Kerem Bürsin’i Silip Attı Esamesi Okunmuyor! Kerem Kendini Dağa Taşa Vuracak ‘Yazık’

Hande Erçel Kerem Bürsin’i Silip Attı Esamesi Okunmuyor! Kerem Kendini Dağa Taşa Vuracak ‘Yazık’
YAYIN TARİHİ: 18.02.2022 19:19:00

Onların aşkı adeta devlerin aşkıydı… Sen Çal Kapımı dizisinde başlayan aşkları, Maldivler’de resmileşmiş herkes günlerce bu çifti konuşmuştu. Her yere birlikte gidiyorlar, dergilere birlikte pozlar veriyorlardı. Ancak bir süre önce Hande Erçel ve Kerem Bürsin hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Ayrıldıkları iddia edilen ünlü çift uzun süredir sessizliğini koruyordu. Ta ki bugüne kadar… Hande Erçel’den öyle bir hamle geldi ki Kerem Bürsin kendini yakmak bile isteyebilir.

Her şey Fox Tv ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle başladı. O dönem Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile aşk yaşarken, Kerem Bürsin de Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisini yeni sonlandırmıştı. Hande ve Kerem’in birlikte rol alacağı haberi ise kısa sürede magazin gündemine bomba gibi düştü. Dizinin başlamasının ardından ilk bomba öpüşme sahnesi skandalıyla patladı ve skandal sonrasında Murat Dalkılıç ile Hande Erçel aşkı bitti. Dizinin ilk sezonunun bitmesinin ardından tatile çıkan ve Maldivler’e giden Kerem Bürsin ile Hande Erçel buradan yayınladıkları pozlarla aşkını ilan etti.




Bu tutkulu bir şekilde devam etti. Ta ki Demet Özdemir iddialarına kadar.
İddialara göre Disney Plus için çekilen bir proje için önce Hande Erçel’e kabul etmeyince de Demet Özdemir’e teklif gitti ve Demet Özdemir bu teklifi kabul etti. Erkek başrol için düşünülen isim ise Kerem Bürsin’di. Hande Erçel ise Kerem Bürsin ile Demet Özdemir’in birlikte oynayacağını gazetelerden öğrenin kriz çıktı. Bu iddialar bir süre gündemde yer aldı ama iki taraftan da açıklama gelmedi. Ta ki bugüne kadar.



Günlerce konuşulan ayrılık iddialarının ardından güzel oyuncu Hande Erçel’den flaş bir hamle geldi. Hande Erçel, Kerem Bürsin ile olan bütün fotoğraflarını kaldırarak aşkın bittiğini doğrulamış oldu. Kerem Bürsin’den ise henüz ses seda yok. Çiftin ayrılmasının ardından ise ‘yazık oldu’ yorumları yapıldı.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR