Halkbank'tan Taşıt Kampanyası Başlatıldı! 3 Ay Sonra Ödemeye Başlayın! Hayalinizdeki Araca Kavuşun!

Halkbank'tan Taşıt Kampanyası Başlatıldı! 3 Ay Sonra Ödemeye Başlayın! Hayalinizdeki Araca Kavuşun!
YAYIN TARİHİ: 9.08.2021 20:28:00

Halkbank araç kredisinden yararlanmak için yapılması gerekenler? Krediden kimler yararlanabilecek? Ödemeler nasıl olacak? Kredi faiz oranları ne kadar?

Halkbankası duyurusu yapıldı. Halkbankası araç alacaklara bu fırsatı resmi internet sitesi üzerinden duyurusunu yaptı.Sıfır ve ikinci el araç arıyorsanız eğer Halkbankası tam size göre 3 ay sonra ödemeye başlanacak olan kredi kampanyası fırsatının detaylarını paylaştı.

Halkbankası bu krediyi alacaklara kampanya fırsatını sunarak hayallerine kavuşmalarına olanak sağlamaktadır. Bu krediden yararlanacak kişiler bu kampanyanın detaylarını merak ederek araştırmaya devam ediyor. İşte taşıt alacaklara özel kampanyanın detayları...

SIFIR VE İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI GELDİ!

Halkbankası resmi internet sitesinde kredinin detaylarını açıkladı. Taşıt alacaklara krediden bahsetti ve duyurusunda bulundu. Banka sıfır km ve ikinci el kampanyayı duyurdu.

SIFIR KM TAŞIT KREDİSİ NEDİR?

Banka sıfır araç alacaklara özel kampanyayı duyurdu; "Bankamız tarafından kolay araç sahibi olabilmeniz için sizlere sunulmuş olan düşük faizli taşıt kredisidir."

İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ NEDİR?


Banka ikinci el araç alacaklara özel kampanyayı duyurdu; "2. El istediğiniz araca kolayca sahip olabilmeniz için sizlere sunulan kredimizdir." açıklamasında bulundu.

SIFIR ARAÇ ALIN 3 AY SONRA ÖDEMEYE BAŞLAYIN!

Halbankası tarafından sunulan sıfır araç kredisini alarak ödemelerinize 3 ay sonra başlayarak kolaylıkla ödemelerinizi yapma imkanı sunulmaktadır.

Sıfır araç kredilerde tutar ve ödeme koşulları Halkbankası tarafından kullanmış olduğunuz 50.000 TL tutarındaki kredinizi kullanabilir, kredinizi %1,54 faiz oranı ile kullanabilirsiniz ve kredinizi 48 aya varan vade ve 1580,09 TL taksitle ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İKİNCİ EL ARAÇ ALIN 3 AY SONRA ÖDEMEYE BAŞLAYIN!

Halkbank ikinci el araç kredinizin tutarı ve ödemeleri 50.000 TL tutarındaki kredinizi alabilirsiniz, %1,56 faiz oranı ile kullanabilir 48 aya varan vade seçenekleri ve 1587,93 TL taksitle kolaylıkla ödemelerinizi yappabilirsiniz.

SIFIR ARAÇ ÖDEMELERİ?
 
Yeşil Işık 0 KM Taşıt Kredisi
Örnek Ödeme Tablosu
 Kredi Tutarı (TL)Kredi Vadesi (Ay)Aylık Faiz Oranı (%)Tahsis Ücreti (TL)Taksit Tutarı (TL)Yıllık Maliyet Oranı (%)
50.000481,54262,501580,0924,9499


İKİNCİ EL ARAÇ ÖDEMELERİ?
 
Yeşil Işık 2.El Taşıt Kredisi
Örnek Ödeme Tablosu
 Kredi Tutarı (TL)Kredi Vadesi (Ay)Aylık Faiz Oranı (%)Tahsis Ücreti (TL)Taksit Tutarı (TL)Yıllık Maliyet Oranı (%)
50.000481,56262,501587,9325,3045


DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR