Halkbank TC Vatandaşı Olanlara 29.000 TL Ödeme Yapacak, Banka Müdüründen Duyuru Geldi, Düşük Faizli

Halkbank TC Vatandaşı Olanlara 29.000 TL Ödeme Yapacak, Banka Müdüründen Duyuru Geldi, Düşük Faizli
YAYIN TARİHİ: 1.03.2022 11:46:00

Halkbank bağlamında son dakika kampanyası ile eş güdümlü 29000 TL kadar ödeme alabileceksiniz. Halkbank , kendi resmi internet sitesi üzerinden düşük faizli kredi müracaatı başlattı.

Halkbank bağlamında son dakika kampanyası ile eş güdümlü 29000 TL kadar nakit para alabiliyorsunuz. Halkbank, kendi resmi internet sitesi üzerinden düşük faizli kredi müracaatı başlattı. Sizlerde Halkbank üzerinden son dakika kampanyası ile eş güdümlü 29000 TL'ye kadar ödeme alabilmek istiyorsanız, müracaat yapılabilir ve sonucunu anında öğrenebilirsiniz.  Halkbank üzerinden tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar, 29000 TL kadar ödeme alabilmek istiyorsa, müracaat şartlarına makul olması ile eş güdümlü anında kredi kullanabilir. Halkbank, 29000 TL'ye kadar olan bu ödemelerde 3 sene vadeli olarak sizlere ödeme tablosu oluştururken, ilk taksit ödemelerinde 3 ay erteleme yapma olanağı sunacaktır.




Halkbank, 29000 TL'ye kadar yapmış bulunduğu bu kredi kampanyasında ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapma olanağı da sunacaktır. Halkbank banka kredi şartlarına makul olan vatandaşlar amacıyla hazırlamış bulunduğu bu tüketici kredisi kampanyasına kendi web sitesi bağlamında katılmayı isteyenler, Müşteri Hizmetleri ve bankanın mobil programı üzerinden de müracaat alacak. Bankanın yatmış bulunduğum son dakika, kredi kampanyası ile eş güdümlü 29.000 TL anında aynı gün içerisinde verileceği açıklandı. Yapılan bu makul kampanyaya başvuru yapmak isteyenler, belirli şartlara makul olması halinde onay alacaklardır. 




29.000 TL BAŞVURU 

Halkbank, 29000 TL tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar bu bankanın internet bankacılığını daha fazla tercih etmek istiyorlarsa eğer bankadan müşteri hizmetleri numarası üzerinden ya da banka şubelerinden ve internet parolası oluşturması gerekiyor.  Halkbank, mobil programı üzerinden tüketici kredisi müracaatı yapan vatandaşlara 29000 TL'ye kadar kredi onayı alırsa anında aynı gün içerisinde bu kredi onayı sizin hesabınıza yatacaktır.

Kredi alabilmek isteyen vatandaşlar, ilk taksit ödemelerinde 3 ay erteleme, sonrasında ise 3 sene vadeli olarak sizlere prosedür yapacaktır. Kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, ilaveten banka şubelerine giderek, kimlikleri ve gelir, belgeleriyle eş güdümlü diye kredi müracaatında bulunabiliyor. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR