Halkbank Kredi Notu Sıfır Olan Kişilere Müjde Verdi, 23.000 TL Alın Banka Puanı Yapın

Halkbank Kredi Notu Sıfır Olan Kişilere Müjde Verdi, 23.000 TL Alın Banka Puanı Yapın
YAYIN TARİHİ: 17.02.2022 10:23:00

Kredi ya da kredi kartı kullanmayan vatandaşlar Halkbank üzerinden verilebilecek 23.000 TL tüketici kredisi ile eş güdümlü yeni bir banka ise kredi sicili yapabiliyor. Başvuru gerçekleştirecek olan vatandaşların derli toplu olarak bir gelir belgesi olması ve 19 yaşından büyük olması yeterli olacaktır.

Para gereksinimi olan kişilerin Halkbank bağlamında alacakları kullanacakları tüketici kredilerinde daha evvelki senelerde kredi notu sorularak işlemler yapılıyor. Halkbank yapmış bulunduğu bu duyuruda bankada kredi notu sıfır olan vatandaşlar amacıyla de yeni bir kampanya gerçekletireceğini açıkladı. İhtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar Halkbank üzerinden alacakları bu kredilerde ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme toplamda ise 3 sene taksit ödemesi olmak üzere kredi alabilecek. 
Bu krediye katılabilmeniz amacıyla daha evvel bankalardan hiçbir şekilde bireysel kredisi ya da kredi kartı kullanmamış olmanız gerekmektedir. 

Halkbank kredi notu sıfır olan vatandaşlara 23.000 TL kredi müracaatı nasıl yapılır? 


Halkbank kredi notu sıfır olan vatandaşlara 23 bin TL'ye kadar kredi onayı verirken banka kredi şartlarına makul olan vatandaşlar anında onay olacak. İhtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin SGK sigortalı olarak çalışıyor olması halinde son iş yerinde 6 aydır sigortası kesintisiz olarak yatıyor olması gerekmektedir. Eğer yeni işe başladıysanız ya da banka kredi notunuz sıfır ise bankaya emekli ya da devlet memuru kefil sunarak ya da bankaya ipotek sunarak ihtiyaç kredisi müracaatında bulunabiliyorsunuz.




Halkbank bağlamında kredi notu çakılmış olan kişilerin emekli olması halinde ise emekli maaşlarını Halkbank şubelerine taşıyarak 23.000 TL ve üstünde de kendi maaşının 11 katına kadar tüketici kredisi kullanabileceğini söylemek istiyoruz. Acil nakit ihtiyacınızın bulunduğu hallerde Halkbank sizi süratli bir şekilde bu Kredi kampanyalarına sokacak ve ilk taksit ödemelerinde 90 gün ertelemeli olarak yapabileceğiniz kredi kampanyasına katılarak sizler bir süratli bir şekilde banka üstünden kredi kullanmış olacaksınız. 


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR