Halkbank Bireysel Müşterilere Destek 150.000 TL Paketi Açıkladı, Müdür Resmen Duyuru Yaptı

Halkbank Bireysel Müşterilere Destek 150.000 TL Paketi Açıkladı, Müdür Resmen Duyuru Yaptı
YAYIN TARİHİ: 27.02.2022 11:24:00

Halkbank bağlamında oluşturulan duyuru ardından 150000 TL'ye kadar tüketici kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara düşük faiz oranları bağlamında kamu bankası üzerinden kredi kullanabilecek. 150.000 TL'ye kadar tüketici kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme, toplamda ise 3 sene vadeli olarak kredi kullanabilecek.

Halkbank üzerinden oluşturulan bu duyuru ile eş güdümlü 150.000 TL'ye kadar bireysel kredisi alacak olan vatandaşlar, belirti edilen şartları makul olması halinde kredi notu düşük olsa bile onay alabiliyor. 



150.000 TL'ye kadar tüketici kredisi müracaatı yapan ve kredi kullanacak olan kişiler, ilk taksit ödeme bağlamında 90 gün erteleme, toplamda 36 ay vadeli olarak tüketici kredisi kullanmak istiyorsa, belirti edilen şartlara makul olması gerekiyor. 150000 TL'ye kadar kredi kullanacak olan kişiler, bireysel kredisi müracaatı gerçekleştirmek amacıyla onay alabilmek istiyorsa, bankadan emekli maaşı ya da çalışma maaş alması gerekmekte. 




Banka, bilhassa emekli olan vatandaşlar amacıyla yapmış bulunduğu bu kampanyada tüketici kredisi ve borç kapatma, kredisini aynı anda sunuyor. 150000 TL, Halkbank tüketici kredisi ya da 150000 TL, Halkbank, borç kapatma kredisi kullanmak isteyen vatandaşların emekli olması halinde emekli maaşları Halkbank'a taşınarak, kredi alınacak. Halkbank, resmi internet sitesiüzerinden de oluşturulan bu duyuru ile eş güdümlü süratli birşekilde sizlere netice verilecek. 



Banka tarafından duyurusu yapılan şartlara haiz olursanız eğer 150.000 TL kredi alabilmek istiyorsanız, size en yakın banka şubesinde kimlik ve gelir belgeniz ile gitmeniz gerekiyor. Eğer bu bankadan maaş alıyorsanız, yalnızca kimliğinizi götürebilirsiniz. Kredi müracaatı yaptığınızda banka sizi değerlendirme sonucunu söyleyecektir. Onay alırsanız da kredinizi kullanabilirsiniz. Başvuru yapan kişiler, maaş müşterisi olması durumunda, maaşının 15 katına kadar kredi alabileceklerdir. Uygun faiz oranları ve şartlarına göre banka 3 sene ertelemeli olarak sizlere kredi olanağı sunar. Hem de alacağınız gereksinim kredisinde banka  başka banka borçlarınızı da kapatarak sizlere kredi olanağı sunacaktır.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR