Hakan Ural yaranacağım diye insanların aklıyla dalga geçti! En büyük sırrını böyle açıkladı meğer...

Hakan Ural yaranacağım diye insanların aklıyla dalga geçti! En büyük sırrını böyle açıkladı meğer...
YAYIN TARİHİ: 21.02.2022 20:23:00

Geçtiğimiz aylarda koronavirüsü en ağır şekilde atlatan Hakan Ural, öldü haberlerinden sonra sağlığına kavuştu ve ekranlara geri döndü. Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta? adlı programda yaptığı yorumlarla adından söz ettiren Hakan Ural, önceki gün akıllara zarar bir açıklama yaptı. Bir dönem fazla kilolarıyla gündeme gelen Hakan Ural, nasıl zayıfladığını ve formunu nasıl koruduğunu izleyicilerle paylaştı. Hakan Ural'ın formda kalma yöntemini duyanlarsa şaşkınlıktan ağzını kapatamadı.

Hakan Ural yaranacağım diye insanların aklıyla dalga geçti! En büyük sırrını böyle açıkladı meğer... Bir dönemin aranan yakışıklılarından biri olan Hakan Ural, şimdilerde sunuculuk kariyerinde yoluna devam ediyor. Hafızalara Sibel Can ile olan olaylı evliliğiyle kazınan Hakan Ural geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanmıştı.

Ağır bir soğuk algınlığı geçiren Hakan Ural'ın ilk testi negatif çıkmıştı. Ancak sonrasında fenalaşan Hakan Ural tekrar hastaneye kaldırılmış ve ikinci defa yapılan koronavirüs testi pozitife dönmüştü. Uzun bir süre hakkında haber alınamayan, sağlık durumu bilinmeyen Hakan Ural hakkında korkutucu haberler gelmeye başlamıştı.

Hakan Ural hakkında haberler gelmeyince bu kez öldüğüne dair haberler hızlıca yayılmaya başlamıştı. Sonrasında Neler Oluyor Hayatta? adlı programdaki sunucu arkadaşı Nur Tuğba Algül, Ural'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapmış ve sağlığının yerinde olduğunu duyurmuştu. Ural sağlığına kavuştuktan sonra da ekranlara geri dönmüştü.

Bir dönem fazla kilolarıyla çok konuşulan Hakan Ural sonrasında o kiloları verdi ve forma görüntüsüyle dikkat çekiyoruz. Neler Oluyor Hayatta? programında önceki gün sağlıklı yaşam ve kilo vermeydi. Hakan Ural kilo verme ve forma kalma yöntemini açıkladı ve gören duyan şaştı kaldı. Dua ederek kilo verdiğini ve formda kaldığını açıklayan Hakan Ural'ın açıklaması kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu. İşte Hakan Ural'ın o açıklaması:

"Hepimiz birer diyetisyeniz artık. Yaşamda her türlü bilgiye ulaşıyorsun. En kıymetli şeyi size söyleyeyim mi? Ben kendi adıma, ne zaman muvaffak oldum. Hep verebiliyorum. Dua ediyorum ben. Kiloyu alan da sensin veren de sensin. Asıl sır sende. O iradenin devreye girmesi... Vallahi billahi ben dua ediyorum. Cenab-ı Allah'ım sen bana yardım et diye."

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR