Gündem Oldu! İbrahim Tatlıses'in Eski Eşi Adalet Sara Kimdir? Adalet Tatlıses Nereli, Kaç Yaşındadır

Gündem Oldu! İbrahim Tatlıses'in Eski Eşi Adalet Sara Kimdir? Adalet Tatlıses Nereli, Kaç Yaşındadır
YAYIN TARİHİ: 23.02.2022 15:48:00

İbrahim Tatlıses'in ilk nikahlı eşi bulunduğu tanınan Adalet Tatlıses - Adalet Sara son zamanlarda arama motorlarında araştırılıyor. Tatlıses'in eski eşi Adalet hanımın kim bulunduğu nereli bulunduğu kaç yaşında bulunduğu gibi veriler araştırılırken, şimdiki durumu ve yaşam öyküsü de merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, Adalet Tatlıses kimdir? Nereli, kaç yaşında? İbrahim Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara kimdir?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in eşi Adalet Sara son zamanlarda çok konuşulmaya başladı. Peki, Adalet Tatlıses kimdir? Nereli, kaç yaşında? İbrahim Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara kimdir? 


 

İBRAHİM TATLISES'İN ESKİ EŞİ ADALET SARA KİMDİR? ADALET TATLISES NERELİ, KAÇ YAŞINDADIR?


İbrahim Tatlıses şöhret olmadan evvel, Adalet Sara isimli kadınla nikahlı idi. Tatlıses'e şöhret kapılarının açılmasının sonrasında nikahlı eşini  memleketi Şanlıurfa'da bırakıp, şöhret basamaklarını teker teker aştığı günlerde yeni aşklara da yelken açtı. Ancak, Adalet Hanım, hep onun eşi olarak kaldı. İstanbul'da ilk evvel inşaat pazarında işçi olarak çalışan Tatlıses, sesinin keşfedilmesiyle eş güdümlü şöhret hayatına atıldı ve bu dünyanın içersinde usta oyuncu Perihan Savaş'a gönlünü kaptırdı. Savaş'tan Melek Zübeyda isimli kızı olan Tatlıses daha sonra sırasıyla; Derya Tuna, Hülya Avşar, Asena, Ayşegül Yıldız gibi isimlerle eş güdümlülik yaşadı.

İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'yı terkettiği devresinin sonrasında kendini İslam dinine adayan Adalet Sara, son olarak çarşaflı görüntüsüyle kameralara takılmıştı. Adalet Sara'nın şimdilerde ne yaptığı, kaç yaşında bulunduğu bilinmemektedir.



ADALET SARA'DAN İBRAHİM TATLISES'E ŞOKE EDEN YANIT!

İbrahim Tatlıses, geçen hafta bir magazin programına röportaj vermiş ve 'İdo ve Melek Zübeyde dışında hiçbir çocuğumun düğününden haberim olmadı' cümlelerini kullanmıştı. İmparator'un bu sözleri Şanlıurfa'da yaşam sürdüren ilk eşi Adalet Sara'yı kızdırdı. 40 senelik sessizliğini bozan Sara, ilk kez açıklama yaptı. Sara açıklamasında, 

“Yapılan röportajda İbrahim Bey’in yalnızca Melek Zübeyde ve İbrahim’in (İdo) evliliğinden haberi bulunduğunu, başka çocuklarının evliliğinden haberi olmadığını söylemesinin gerçekle hiçbir alakası yoktur.

İbrahim Bey’in söylediğinin aksine her üç çocuğumun evliliğinden haberi vardı. Ancak babalık görevini ne yazık ki, evliliklerinde yapmadı ve yapamadı.


Oğlum Ahmet Salim’in ilk evliliğinde kendisini bizzat ben aradım. İstanbul’da evi düzdük ve Şanlıurfa’da yapılacak düğün hazırlığını tarihine bildirdik.

Bahaneler bularak düğüne gelmedi. Düğün günü aramadı ve daha daha eskiden de sonradan da hiçbir yardımda bulunmadı. Daha sonra Müslüm Mert’imin annesi (Allah rAhmet acıma cennet mekan eylesin.) lösemi illetinden vefat ettikten bir müddet sonra Ahmet Rüzgar’ın annesi Tülay ile evliliğinde İbrahim Bey’i aradım.

Hiçbir parasalyat beklemediğimizi, daha evvel yapmış bulunduğu Hatayı tekrarlamaması amacıyla düğüne katılmasını rica ettim ve düğün saatinde ne yazık ki “Antalya’da konserim var” diyerek bir yabancı gibi düğüne çelenk gönderdi. Telefonla arayıp kutlama bile etmedi. Dünür olarak gelinleri istemeye bile gelmedi. Oğlum Ahmet Salim’e her iki evliliğin de de hiçbir parasal yardımda bulunmadı. Büyük kızım Gülşen Sara’yı ablamın oğlu yeğenime görücü usulüyle isteme talebinde bulununca İbrahim Bey’i aradım.

Lütfen Hiç olmazsa Kız evlat olması bundan dolayı bu kez babalığını yapmasını söyledim ve gene aynı bahaneler…

Bizler ulu dinimizin esaslarına, örflerimize ve geleneklerimize bağlı bulunduğunuzdan ablamlar rica ettiler, İbrahim Bey Ankara Çakır Gazinosu’nda sahne alıyordu.

Ankara’ya kaldığı otele gittik, damadın abisi Mahmut Allah’ın emri ve peygamberin kavli ile İbrahim Bey’den Gülşen Sara kızımızı istedi. “Tamam daha iyi hiç olmazsa akrabadır” diyerek olumlu yanıt verdi.

Şanlıurfa’ya döndük ve ne yazık ki gene hiçbir yardımda bulunmadı. Yine de telefon açıp düğün amacıyla kendisini uygun olacağı bir tarih istedik.

“İstediğiniz vakit yapın ben kız babasıyım, düğüne falan gelemem” dedi ve ne düğüne geldi ne de aradı. Ne garip Melek Zübeyde’nin düğününe katıldı ve düğünde su dağıttığını ifade eden gene kendisi…" ifadelerine yer verdi.



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR