Gözler Oradaydı! SGK, SSK, Bağ-Kur'lu Emekliler Bağlamında 26000 TL Banka Hesabına Para Yatacak

Gözler Oradaydı! SGK, SSK, Bağ-Kur'lu Emekliler Bağlamında 26000 TL Banka Hesabına Para Yatacak
YAYIN TARİHİ: 26.02.2022 11:37:00

Son dakika kredi kampanyası bağlamında SGK, SSK, Bağ-Kur'lu emekliler 3 dakika içerisinde kredi sonucunu öğrenecekleri yeni emekli kredisi kampanyası ile acil gereksinimlerini giderecekler. Nakit isteyenler belirli şartlara göre anında netice alacak ve kredi kullanacaklar.

Acil tüketici kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar 26.000 TL alabilmeleri amacıyla birtakım şartları olması gerekiyor. Başvuru yapacak olan vatandaşların emekli olarak maaş 
müracaatı yaptığı bankada olması gerekmektedir. Maaşınız şayet diğer bankada ise alttaki bankalardan onay almanız amacıyla kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. 

Alternatif Bank

Emekli maaşınızı Alternatif Bank üzerinden alıyorsanız anında müracaatınızı yaparak bu bankanın kredi kampanyasına katılabilirsiniz. Alternatif Bank yaptığı bütün kredi kampanyalarında en son dakika olarak süratli ve anında netice veren bir bankadır. Başvuru yapacak olan emekli 26.000 TL kredi aldığında bu krediyi 3 sene vadeye kadar bölecektir. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri emekli maaşı hesabı üzerinden alacakları internet bankacılığı parolası ile eş güdümlü bu bankanın kredi kampanyasına mobil uygulamadan da katılabilir. 

QNB Finansbank 


SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri şayet emekli maaşını QNB Finansbank üzerinden alıyorsa, bu aldıkları maaş ile istedikleri kampanyaya katılabileceklerdir. Emekli maaşı bu bankada olan vatandaşlar bilhassa daha evvel kredi alıp derli toplu ödemeler yaptıysa bankadan mobil programlamayı kullanarak da kredi alabilecektir. 26.000 TL'ye kadar gelir belgesiz emekli kredisi veren Vakıfbank, nakit gereksinimi olan vatandaşların hemen kredi onayı alabilmeleri amacıyla 7 gün 24 saat prosedür yapmaktadır. 

Emekli maaşınızı QNB Finansbank'a taşıyarak da ilaveten emekli maaşınıza ek maaşınızın 10 katına kadar tüketici kredisi alabileceksiniz. 26.000 TL kredi onayı alan vatandaşlar 3 sene vadeye kadar ödeme tablosu oluşturabilecektir. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR