Gözler Oradaydı! Bayram Edilecek Binlerce Birey Faydalanacak! 19.000 TL Bankamatik Kartına Yatacak

Gözler Oradaydı! Bayram Edilecek Binlerce Birey Faydalanacak! 19.000 TL Bankamatik Kartına Yatacak
YAYIN TARİHİ: 23.02.2022 14:08:00

19.000 TL Bankamatik Kartına Yatacak. Bayram Edilecek Binlerce Birey Faydalanacak! 19000 TL'ye kadar bankamatik kartına müracaat yapacak olan vatandaşlar Rabobank üzerinden başlatılan bu kampanyaya katılmak amacıyla müracaatlarını bankanın SMS servisinden yapabiliyor.

19.000 TL Bankamatik Kartına Yatacak. Bayram Edilecek Binlerce Birey Faydalanacak!  Rabobank resmi internet sitesi üzerinden de yapmış bulunduğu kampanya duyurusu ardından 19000 TL'ye kadar kredi onayı alacak olan kişilerin banka kredi şartlarına makul olması halinde anında onay vereceğini ve 3 sene vadeye kadar kredi ödeme tablosu oluşturacağını açıkladı. Rabobank, yaptığı bu kampanyalarda düşük faiz oranlarıyla, vatandaşlara kredi olanağı sunacaktır. 



Rabobank, paydaşlarının finansal gereksinimleri tarafında hizmet etmeyi kendine misyon edinmiştir. Hizmetlerini sunarken, dört esas değer olan saygı, dürüstlük, profesyonellik ve sürdürülebilirlikten taviz vermemektedir. Besin ve tarım pazarında hizmet yayınlayan firmaların öncelikli olarak tercih ettiği banka olmayı istemektedir. Hem özel hem de kamu pazarında faaliyetleri tespit edilen Robabank AŞ, Türkiye ekonomisine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Rabobank, SMS ile 19000 TL kredi müracaatı nasıl yapılır?


Rabobank, tüketici kredisi müracaatında bulunacak olan vatandaşlar müracaatlarını yapıldıktan sonra 2 dakika içinde kredi sonucunu öğrenir ve onaylanan tutar, anında kendi hesabına yatar oluruz.  Rabobank kredi alacak olan vatandaşlara, mobil programı üzerinden de tüketici kredisi olanağı sağlamaktadır. Rabobank, bireysel kredi müracaatı yapacak olan kişiler, 3 sene vadeli olarak kredi onayı alarak bankaya gitmeye gerek kalmadan kredi almak istiyorsanız 
bankanın mobil programına internet bankacılığı şifresiyle girerek kredi müracaatında bulunabilirsiniz. Sms ile kredi müracaatı yapıldıktan sonrasında kredi okeyi alan vatandaşlar ise onaylı tutarı en yakın banka şubesine giderek kimlikleriyle eş güdümlü müracaat yaparak, anında hesabına yatırabilir. Banka gelir belgesiz olarak vereceği 19000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyasında ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme yapma olanağı vatandaşlara sunmaktadır. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR