Gözler Çevrilmişti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Emekli İçin 3 Müjde Söyledi, Son Dakika

Gözler Çevrilmişti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Emekli İçin 3 Müjde Söyledi, Son Dakika
YAYIN TARİHİ: 23.02.2022 16:13:00

Vakıfbank sabah yapmış bulunduğu yeni duyuru ardından emekli olan vatandaşlara devlet destekli olarak hem tüketici kredisi, hem de nakit avans limitleri verileceği açıklandı. Acil para gereksinimi olan vatandaşlar amacıyla yapılacak olan bu kampanyalarda, kamu bankaları üzerinden prosedür yapacak olan vatandaşlar belirli şartlara makul olması halinde bu üç banka üzerinden istedikleri vakit nakit kredi kullanabilecek. 

Emekli maaşınızı Vakıfbank bağlamında alıyorsanız, bankaya gitmeden bile ve mobil uygulamalar üzerinden dilediğiniz vakit devlet destekli kredi amacıyla ve nakit avans limiti amacıyla müracaat yapabileceksiniz. Cumhurbaşkanı doğrultusundan oluşturulan duyuru ardından bireysel kredi kullanmak isteyen emeklilere Vakıfbank kapılarına açtı. Kredi kullanacak olan vatandaşlar, daha evvel kredi onayı alamadıkları amacıyla bankalardan müracaat gerçeklştirmeyi kesmişti. Nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar amacıyla bundan sonra hem ihtiyaç kredisi, hem borç kapatma kredisi hemde istedikleri vakit nakit limitleri hesaplarına tanımlanacak. 




Vakıfbank nakit kredi kampanyasına müracaat yapacak olan vatandaşlar banka hesapları üzerinden aldıkları internet şifresiyle eş güdümlü banka şubesine gitmeden mobil program aracılığı ile gereksinim kredisi müracaatı yapabilir. Banka internet üzerinden 100.000 TL'ye kadar 3 sene vadeli ve ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli olarak kredi olanağı tanıyor. 




İlk taksit ödemesinde ödeme erteleme gerçekleştirmek istiyorsanız, banka şubesinde bu hali belirtmeniz gerekiyor. Kredi müracaatı yapacak olan vatandaşlar kredi onayı aldıktan sonra kredi kullanması halinde bankadan 100.000 TL ye kadar artı para kullanabilecek. Vakıfbank'ta oluşturulan bu kampanya gibi, ilaveten vatandaşlara yüksek limitli tüketici kredisi ve nakit avans kullanabilir. Bankaların resmi internet sitelerine girerek, kampanyalar ile ilgili bilgi alabilir, düşük faiz oranları ile nasıl kredi kullanabilmeniz mümkün bunun bilgilerini öğrenebilirsiniz. Vakıfbank üzerinden prosedür yapacak olan vatandaşlar müracaat yapmadan evvel emekli maaşlarını bankaya taşıması gerekiyor. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR