Gözler Bunu Da Gördü! AKP’nin Akılalmaz Enflasyon Hesabı! AKP’li Emin Akbaşoğlu Kimdir? Ne Dedi?

Gözler Bunu Da Gördü! AKP’nin Akılalmaz Enflasyon Hesabı! AKP’li Emin Akbaşoğlu Kimdir? Ne Dedi?
YAYIN TARİHİ: 21.02.2022 15:26:00

Bu gözler en sonunda bunu da görmüş oldu. Skandallar bitmek bilmiyor. Bu seferki adres ise AKP’li vekil Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. AKP’li skandalı daha ekranlarda yaşandı. Emin Akbaşoğlu’nun matematik hesabı ve Kübra Par’ın yaptığı uyarılar ise sosyal medyada gündem yarattı. İşte AKP’nin akılalmaz enflasyon hesabı! Peki AKP’li Emin Akbaşoğlu kimdir? Ne dedi?

AKP’li vekillerin akıllara zarar söylemleri devam ediyor. Bu sefer yapılan açıklamanın adresi ise AKP Grup başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu oldu. Vatandaşın iğneden iplliğe oluşturulan fahiş zamlara başkaldırı etmesini değerlendiren Akbaşoğlu, Habertürk’te Kübra Par’ın Açık ve Net programına misafir oldu ve enteresan bir matematik hesabı ile  “Fransa adeta bitmiş” dedi. Kübra Par’ın Açık ve Net programında konuşan Akbaşoğlu, ‘Fransa’da 150€’ya oluşturulan alış veriş %7’lere varan enflasyon sebebiyle bundan sonra 750€’ya yapılabilmektedir’ dedi. İşte AKP’nin akılalmaz enflasyon hesabı! Peki AKP’li Emin Akbaşoğlu kimdir? Ne dedi?

AKP’Lİ İSİM  EMİN AKBAŞOĞLU'NUN AKILALMAZ ENFLASYON HESABI!


Kübra Par ise ‘bakın şunlar sosyal medyaya da düşüyor, bence bir matematik hatası yapıyorsunuz o yüzden söylüyorum’ demesine karşın Akbaşoğlu kendinden emin olarak iddiasını sürdürdü. Program ardından ‘Basit Matematik bilen bu hesabı yapmaz’, ‘Bu isimler Türkiye’yi yönetiyor’ başlıkları ile sosyal medya adeta sallandı.

 

AKP’Lİ EMİN AKBAŞOĞLU KİMDİR? NE MEZUNU?

Küçükköy İmam Hatip Lisesi mezunu Muhammet Emin Akbaşoğlu, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu bir avukat.

1994 ardından GaziOsmanpaşa Belediyesi’nde özel kalem müdürü ve müfettiş olarak, 2003 yılından itibaren de Adlî Tıp Kurumu Başkanlığı’nda hukuk müşaviri olarak vazife yapan bir isim. 2011 senesinde ise Akbaşoğlu Adlî Tıp Kurumu başkan yardımcılığına atandı ve 2012 senesinde gerçekleşen Uluslararası Adli Tıp Kongresi’nin (IALM) organizasyonunda yer aldı.


Ayrıca Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) İstanbul il idare kurulu üyeliği görevlerinde de yer aldı. 



KÜBRA PAR KİMDİR?

2007 senesinde Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden
mezun olan Kübra Par 2009 senesinde Boğaziçi Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR