Gönül Dağı'nın tadı tuzu kalmadı finalin ayak sesleri geliyor! TRT 1'de görülmemiş ayrılık pes artık

Gönül Dağı'nın tadı tuzu kalmadı finalin ayak sesleri geliyor! TRT 1'de görülmemiş ayrılık pes artık
YAYIN TARİHİ: 11.02.2022 20:27:00

TRT 1 ekranlarında geçen yıl büyük bir sürprize imza atarak, cumartesi akşamları reytinglerin zirvesine oturan Gönül Dağı, tatlı bir Anadolu hikayesini izleyiciyle buluşturuyor. Bozkırın temiz insanlarının aşklarının, dostluklarının, hayatlarının anlatıldığı Gönül Dağı'na izleyiciler bayılırken, senaryo ekibi kaş yapalım derken göz çıkardı. Öyle bir ayrılık yazdılar ki izleyici de ne tat ne tuz kaldı, kanalı değiştirdi. Hal böyle olunca TRT 1 kapıyı gösterdi. İşte detaylar...

Gönül Dağı'nın tadı tuzu kalmadı finalin ayak sesleri geliyor! TRT 1'de görülmemiş ayrılık pes... 2021 yılının en bomba işlerinden biri olan Gönül Dağı'nda deprem. Cumartesi akşamlarının reytinglerine damgasını vuran Gönül Dağı'nda can sıkıcı gelişmeler yaşanınca hem seyirci hem de TRT 1 resti çekti. İşte detaylar...

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Ecem Özkaya gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı, KArdeşlerim gibi bir rakibi alt ederek cumartesi akşamları reytinglerin zirvesine yerleşiyor. Her bölümde hem tatlı bir mutluluk hem de derin bir hüzün veren Gönül Dağı'nda senaryo son dönemde canları sıkmaya başladı.

Dizide Hazal Çağlar'ın canlandırdığı Asuman ile Cihat Süvarioğulları'nın canlandırdığı Ramazan karakterlerinin aşkını izleyici çok seviyor. Uzunca bir süre pas alamadığı Asuman'ın peşini asla bırakmayan Ramzan sonunda kazandı kazanmasına ama Asuman'la yollar yine ayrıldı. Üstüne üstlük araya bir de Asya girdi.

Yeni bölüm fragmanında Ramazan'ın 'sen Asuman defterini kapat. Asya ile yeni bir başlangıç yap diyorsun yani bana' dediği duyuluyor. Bu sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve Gönül Dağı izleyicisi adeta çılgına döndü. Asya ile Ramazan aşkını reddeden izleyiciler sosyal medyada diziyi bırakacaklarına dair yorumlar yapmaya başladılar. Öte yandan diğer bir iddia ise yavaş yavaş yavaş finale gidileceği yönünde.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR