Gönül Dağı’nın Asuman’ı Kendinden 15 Yaş Büyük Ünlü İsimle Sevgili Oldu! Hazal Çağlar Beklenmedik...

Gönül Dağı’nın Asuman’ı Kendinden 15 Yaş Büyük Ünlü İsimle Sevgili Oldu! Hazal Çağlar Beklenmedik...
YAYIN TARİHİ: 14.02.2022 18:30:00

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Gönül Dağı’nın en çok dikkat çeken isimlerinden biri hiç kuşkusuz Hazal Çağlar. Dizide Ramazan’la olan tutkulu aşkıyla adından söz ettiren Asuman karakterini canlandıran Hazal Çağlar bir süre önce akıllara zarar değişimiyle magazin gündemine gelmişti. Özel hayatı merak edilen Hazal Çağlar’ın sevgilisi ortaya çıktı ama ne çıkmak. Meğer Çağlar’ın sevgilisi kendisinden 15 yaş büyük o isimmiş.

Oyuncu kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk gibi isimleri bulunduran Gönül Dağı’nın yıldızını parlattığı isimlerden biri Hazal Çağlar. Ramazan ile olan inişli çıkışlı aşkıyla her cumartesi akşamı Twitter’da trendler arasına giren Hazal Çağlar’ın özel hayatı araştırılırken ortaya sevgilisinin kim olduğu çıktı. Peki Hazal Çağlar’ın kendisinden 15 yaş büyük olan, iş insanı sevgilisi kim dersiniz?




1995 doğumlu Hazal Çağlar bir dönem sosyal medya fenomeni bir dönem de Galatasaray Televizyonu sunucusuydu. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve değişimini gözler önüne seren fotoğraflar da bunun kanıtıydı. Parlamasını Gönül Dağı sayesinde yapan Hazal Çağlar, şu sıralara kariyerinin zirve dönemini yaşıyor.

Gönül Dağı’nın bir diğer sevilen karakteri Ramazan’ın vazgeçemediği büyük aşkı Asuman’a hayat veren Hazal Çağlar dizide nasıl aşıksa gerçekte de o kadar aşık. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamak için elinden geleni yapan Hazal Çağlar’ın kendisinden 15 yaş büyük iş insanıyla aşk yaşadığı haberi gündemi sarstı. Çağlar şu sıralar iş insanı Atilla Bingöl ile aşk yaşıyor.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR