Gönül Dağı’nın Asuman’ı Da Fos Çıktı Eski Hali Göz Kanatıyor! Hazal Çağlar Bu Haliyle İşsiz Kalırmış

Gönül Dağı’nın Asuman’ı Da Fos Çıktı Eski Hali Göz Kanatıyor! Hazal Çağlar Bu Haliyle İşsiz Kalırmış
YAYIN TARİHİ: 1.02.2022 15:59:00

TRT ekranlarının en sürpriz isimlerinden biri de Gönül Dağı oldu. Geçen yılın başında TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayan, oyuncu kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, gibi isimleri bulunduran Gönül Dağı’nın yıldızını parlattığı isimlerden biri de Asuman karakterine hayat veren Hazal Çağlar oldu. Dizinin güzel yüzü hakkında merakla araştırma yapanlar ise eski halini görünce gördükleri karşısına kilitlendi kaldı. Hazal Çağlar değişim değil bir mucize geçirmiş.

İçten senaryosu ve sevilen oyuncularıyla kısa sürede gönüllere taht kuran TRT 1 dizisi Gönül Dağı’nın ünlü ettiği, herkesin tanıdığı biri haline getirdiği isimlerden biri de Asuman karakterine hayat veren Hazal Çağlar oldu. Bir dönem sosyal medya fenomeni ve Galatasaray Televizyonu sunucusu olduğu bilinen Hazal Çağlar’ın eski hali tam bir hayal kırıklığı. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de




1996 doğumlu olan Hazal Çağlar, pek çok kamera önü oyunculuğu eğitiminin ardından ilk kez Aile Hükümeti filminde rol alarak oyunculuğa adımını attı. Ancak bir yandan da sosyal medya fenomeni olarak yoluna devam etti. Hazal Çağlar’ın tanınması, bugünlere gelmesi ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı diizisyle oldu.



Şimdilerde oldukça hanım hanımcık bir karakteri canlandıran Hazal Çağlar’ın eski haline ait fotoğrafları sosyal medyada ortaya çıktı. Oldukça cesur pozları olan Hazal Çağlar’ın eski hali şaşırtırken, yüzündeki değişim de dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan pek çok sosyal medya kullanıcısı ‘biz seni böyle bilmezdik Hazal’, ‘Asuman da fos çıktı’ yorumlarında bulundu.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR