Göbek Attıracak! Vakıfbank Bağlamında 3 Sene Vade Seçeneği İle 27.000 TL Kredi Kampanyası

Göbek Attıracak! Vakıfbank Bağlamında 3 Sene Vade Seçeneği İle 27.000 TL Kredi Kampanyası
YAYIN TARİHİ: 5.03.2022 14:45:00

Vakıfbank doğrultusundan oluşturulan bildirimde vatandaşlara kimlik numaraları üzerinden 27 bin TL’lik kredinin 3 sene vade alternatifi şeklinde sunulacağı açıklandı.

Vakıfbank doğrultusundan oluşturulan bildirimde vatandaşlara kimlik numaraları üzerinden 27 bin TL’lik kredinin 3 sene vade alternatifi şeklinde sunulacağı açıklandı. Vakıfbank'ın başlattığı kampanyada 27.000 TL’lik nakit kullanacak vatandaşlar, gelir belgesi yalnızlık kimlikler ile birlikte kredi kullanımı sağlanacak.  Vakıfbank tüketici kredisi müracaat prosedürlerini yapmak isteyen kişiler, 3 sene vade alternatifi ile alacakları bu krediler ile banka şubelerine gitmelerine dahi lüzum olmadan hemen prosedür gerçekleştirebilecek. Devlet bankası olarak etkinlik gösteren Vakıfbank, yurttaşlara düşük faiz oranları şeklinde Kredi üstünlüğü sunuyor.



Bireysel kredi şeklinde müracaat prosedürlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu kredi üstünlüğünün müracaat prosedürlerini yapacağınız vakit ise 3 dakika olmaktadır. Kredi neticelerini öğrenebilmeniz ve onay verdiği kredinin alınması yönünden prosedürlerin çok kolay bir şekilde yapıldığını bilmenizde yarar olacaktır.


Vakıfbank doğrultusundan vatandaşlara sunulacak 27.000 TL'lik nakit kredi avantajından faydalanmak isteyen vatandaşlar, Vakıfbank üzerinden 27.000 TL'ye varan ve süratli bir biçimde nakit kredi kullanabilmeleri amacıyla 3 sene vade alternatifi şeklinde prosedür gerçekleştirebilir. Vakıfbank 27.000 TL'lik nakit tüketici kredisi müracaat prosedürlerini sağlayan vatandaşlar, banka hesabı bulunması durumunda kendi banka hesapları üzerinden müşteri hizmetlerine bağlanarak ya da internet bankacılığı parolası oluşturulması amacıyla internet bankacılığı parolası ile birlikte Vakıfbank mobil uygulamasına erişim sağlayarak tüketici kredisi müracaat prosedürlerini çok kolay ve kısa vakit amacıyla da gerçekleştirebilir.



Vakıfbank 27 bin TL'lik kredi avantajından faydalanacak kişilerin emekli olmaları durumunda emekli maaşı  Vakıfbank üzerinden aranması şartı ile birlikte banka destek kredisi ile birlikte, borç aktarımı kredisi kampanyası da düzenlenmektedir. Eğer ki sizlerin, diğer bankalarda kredi ya da kredi kartı borcunuz varsa tüm bu borçlarınızı kapamak hedefiyle kimlik kartınız da birlikte Vakıfbank'a gidebilirsiniz.

Vakıfbank resmi internet programı üzerinden Vakıfbank tüketici kredisi müracaat işlemlerinin gerçekleştirildiği formun doldurulması ile birlikte vatandaşlar, cep telefonlarına gönderilecek mesaj ile Vakıfbank üzerinden ne kadar kredi alacaklarını 2 dakika gibi çok kısa bir vakit içinde öğrenebilir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR