Gimsa Ayçiçek Yağı Fiyatları! Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Dev İndirim! 4-5 Litre Yağlarda Stok Patladı

Gimsa Ayçiçek Yağı Fiyatları! Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Dev İndirim! 4-5 Litre Yağlarda Stok Patladı
YAYIN TARİHİ: 19.01.2022 10:21:00

Büyük marketler zinciri olan Gimsa marketlerde sıvı yağ fiyatları büyük merak uyandırmakta. Dolar ve kurların yükselmesi sonucu marketlere zam yağdı. Bu zamlar karşısında halk ne yapacağını şaşırmış durumda. Markete gitmeye korkan vatandaşlara Gimsa marketler zinciri rekor bir indirim yaparak vatandaşa gel çağrısında bulundu. Diğer marketlere göre yaptığı indirim ile tamamen alkışları üzerine toplayan bu firmaya müşteriler akın etmeye başladı.

Ayçiçek yağının son zamanlarda fiyatını tavan yapması, bu tür gıdaların indirim kampanyalarının yakından takip edilmesine neden olmaktadır. Gimsa da yeni kampanyaların merkezinde yer aldığı için ilgi çekici bir mağazalar zinciri olarak karşımıza çıkmaktadır. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de




 

Gimsa Sıvı Yağa Zam Gelecek Mi?


Ülkemizde son dönemlerde yükselen dolar ve kurların sebebiyle market ve diğer sektörlerde ciddi zamlar uygulanmaya başlandı. Asgari ücretinde artmasıyla beraber tekrar bir zam güncellemesi yapılması, halkı epey ayağa kaldırdı. Bazı esnaflar ise yapılan zamlara birde kendi zam ekleyip raf fiyatlarını artırınca insanlar isyan etmeye başladı. Bu duruma dur! diyen Gimsa marketler zinciri, diğer marketlerden daha aşağı fiyata yağ satışları yapmaya başlayarak halkın beğeni ve ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Gelen zamlara rağmen şu an güncel durumda bir zam uygulamayan Gimsa marketler, ciddi artışlar göstermediği sürece ürünlerde zam uygulanmayacağının altını çizerek belirtti.

Gimsa’da Rekor Kıran İndirimli Sıvı Yağ Fiyatları Ne Kadar?


Sıvı yağ fiyatları sürekli değişiklik göstererek vatandaşları ciddi zararlara uğratmaya devam ediyor. Bir mutfağın olmazsa olmazı olan sıvı yağ, her yemeğin ana ve en gerekli malzemesi olmasından ötürü halk tarafından alınması zaruri bir gıdadır. Hal böyle olunca halk artık esnaflar arasında koşturmaya başladı! Hangi market daha uygun sıvı yağ arayışı halinde idi herkes. Tamda bu noktada Gimsa marketler zinciri yönetim kurulu tarafından, ciddi oranda bir indirim haberi geldi ve halk markete akın etmeye başladı. Diğer marketlerdeki sıvı yağa göre 20 TL civarında daha aşağı fiyatta olan Gimsa rafındaki sıvı yağlar, halkı sevindirdi. Gimsa halk arasında esnafın kahramanı şeklinde anılmaya başlandı.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER