Gelir belgesiz 0.99 Faiz oranıyla 25000 TL'ye internet üzerinden kredi veriliyor

Gelir belgesiz 0.99 Faiz oranıyla 25000 TL'ye internet üzerinden kredi veriliyor
YAYIN TARİHİ: 10.08.2021 20:57:00

Gelir belgesiz 0.99 Faiz oranıyla 25000 TL'ye internet üzerinden kredi veriliyor. İhtiyaç kredisi kampanyası rekor kırdı. Bankalar duyuru paylaştı. İşte detaylar...

Gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız vereceğimiz bankalar üzerinden hemen internet ile kredinizi kullanabilirsiniz. Özellikle bu bankalar, kişilerin kredi notu yüksek olması durumunda hem düşük faizli krediler, hemde masrafsız olarak ihtiyaç kredileri vermektedir. Gelir belgesiz 25000 TL kredi onayı alacak olan kişilerin, vereceğimiz bankalar üzerinden kredi başvuruları yapabilmeleri için banka hesapları olması ve internet bankacılığı şifrelerini kullanmış olması gerekiyor. Sizlerde eğer kredi başvuru şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız hemen kredi başvurunuzu yaparak onaylanan kredinizi hesaba atabilirsiniz. 

Akbank gelir belgesiz kredi 25.000 TL 

Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmamak istiyorsanız, bankanın internet bankacılığı uygulaması olan Akbank Direkt üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler, Akbank direk üzerinden gelir belgesiz olarak 25000 TL'ye kadar onayı alabiliyor. Akbank, üzerinde bir hesabınız varsa ve bu hesaba bağlı bir internet bankacılığı şifreniz varsa hemen kredi başvurunuzu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Akbank Direkt uygulamasına girerek buradan direkt kredi seçeneğini seçip, 25000 TL 36 ay vadeli kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra banka sizlere hemen sonucu verir ve onaylanan kredinizi istediğiniz zaman, hesabınıza atabilirsiniz. Banka üzerinden ayrıca SMS ile de kredi başvurusu yapılıyor. Kredi TC kimlik numaranızı yazarak, 44 25 numarasına göndererek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Enpara gelir belgesiz kredi 25.000 TL 

Ülkemizin ilk dijital bankası olan enpara.com bankası, sizlere hızlı bir şekilde online olarak gelir belgesiz ihtiyaç kredisi veriyor. Sizlerde eğer bu bankada bir hesabınız varsa, 25000 TL'ye kadar kredi başvurunuzu internet üzerinden yapabilirsiniz. Enpara Bankası'nın mobil uygulamasına girerek buradan ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorsunuz. Kredi onayı almanız ile birlikte hem düşük faiz oranları ile hemde masrafsız olarak kredinizi hemen enpara hesabınıza atabilirsiniz. Eğer bu bankada bir hesabınız yoksa bankanın resmi internet sitesine girerek buradan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Kredi başvurunuzu yaptıktan sonra sizlere hemen kredi sonucu verilir. Kredinizi ev adresinizde veya iş adresinizde kullanacaksınız, şubeler üzerinden işlem yapılmamaktadır. 

İş Bankası gelir belgesiz kredi 25.000 TL 

25000 TL gelir belgesiz olarak kredi kullanacak olan kişilerin iş Bankası hesabı varsa, iş cep uygulamasına girerek buradan kredi başvurusunda bulunabilir. İş cep uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınızda, 36 ay vadeli olarak sizlere hemen kredi sonucu gelecektir. 36 ay vadeli ve 3 ayı ertelemeli olarak alacağınız bu kredilerde banka, kişilerin kredi notuna göre de faiz oranı uygulamaktadır. İş bankası hesabı olan kişilerin iş cep uygulaması üzerinden veya bankanın resmi internet sitesine girerek buradan internet bankacılığı üzerinden kredi başvurularını yapabilirler. Kredi onayı almanız ile birlikte banka kredinizi hemen hesabınıza yatırır. Hafta sonu ve mesai saatleri dışında da işlem yapabilirsiniz. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER