Gelir belgesi olmadan 50.000 TL'ye kadar kredi verilecek, Başvuru yaparak hemen hesaba atılacak

Gelir belgesi olmadan 50.000 TL'ye kadar kredi verilecek, Başvuru yaparak hemen hesaba atılacak
YAYIN TARİHİ: 19.08.2021 21:33:00

Gelir belgesi olmadan 50.000 TL'ye kadar kredi veren bankalar hangileridir? Gelir belgesi olmadan 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu şartları nelerdir? Sizlere yazımızda 50.000 TL'ye kadar alabileceğiniz ihtiyaç kredisi başvurusu hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Sizler de bu vereceğimiz bankalar üzerinden gelir belgesiz olarak hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Bankalardan gelir belgesiz kredi kullanmak istiyorsanız isterseniz banka şubesinden isterseniz de bankaların internet bankacılığını kullanarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. İhtiyaç kredisi başvurusu yaptıktan sonra banka 50.000 TL'ye kadar sizlere hangi faiz oranı ile birlikte kredi onayı vereceğini söyleyecektir. Vereceğimiz bankalar üzerinden size uygun olanını seçerek tek bir banka üzerinden kredi başvurusu yapmanızı öneriyoruz. İşte sizlere gelir belgesiz 50.000 TL'ye kadar hızlı kredi veren bankalar.

Denizbank 50.000 TL ihtiyaç kredisi

Gelir belgesiz kredi kullanmak isteyen müşteriler Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapabilir. Denizbank 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak kişilerin internet sitesine girerek buradan web kredi başvuru formunu doldurması yeterlidir . Kredi başvuru formunu doldurduktan sonra krediniz onay alacak ve bu onaylık tutarı en yakın banka şubesinden sadece kimliğinizle gelir belgesiz kullanabileceksiniz. Ayrıca Denizbank mobil uygulaması üzerinden de Kredi kullanabiliyorsunuz. Mobil bankacılık üzerinden verilen kredilerde imzasız kefilsiz ve gelir belgesiz olarak kredi kullanabiliyorsunuz.


50.000 TL ihtiyaç kredisi Denizbank üzerinden kullandığını zaman ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme yapabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız KREDİM yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 32/80 numarasına gönderin. SMS ile kredi başvurusu yapan müşteriler kredi onayı aldıklarında en yakın banka şubesinden sadece kimliği ile birlikte bu krediyi kullanabilir. Ev hanımı olan öğrenci olan ve sigortası yeni olan müşteriler de bu kredi başvurusunu yaparak onay alırlarsa kredilerini hesaba atabileceklerdir.

Enpara Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu

Enpara Bankası üzerinden de 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi kullanabilirsiniz. Bilindiği gibi Enpara bankası ülkemizde dijital bir banka olduğu için 36 ay vadeye kadar müşterilerine kredileri de dijital olarak vermektedir. Şubesiz olan bu bankacılıkta işlem yapacak kişilerin gelir belgesiz kredi kullanacağını söylemek isteriz. İlk taksit ödemesinde 3 ay erteleme yapmak istiyorsanız bunu kredi başvurusu esnasında belirtmeniz gerekiyor. Onaylanan krediniz Enpara Bankası hesabınıza yatarak kredinizi kullanacaksınız.

TEB Bankası 50.000 TL kredi başvurusu

TEB Bankası İhtiyaç Kredisi olarak gelir belgesiz 50.000 TL'ye kadar işlem yapıyor. Gelir belgesiz 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler TC. kimlik numaralarını 44/66 numarasına göndermeleri yeterlidir. Kredi başvurusu yaptıktan sonra sizlere hemen Kredi sonucu gelir ve bu sonuçlu kredi uygunsa en yakın banka şubesinden sadece kimlikle kullanabilirsiniz. Ayrıca bankanın kurmuş olduğu dijital banka olan Cepte Teb Bankası üzerinden de kredi başvurusu yaparak şubeye gitmeden onay alabilir ve kredi onayı sonrasında da yine şubeye gitmeden ev veya iş adresinizde kredi kullanabilirsiniz. Bu kredilerde de gelir belgesi istenmemektedir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR