Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci, Kim Kazandı! 10 Mart 2022 ​​​Gelinim Mutfakta Puan Durumu!

Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci, Kim Kazandı! 10 Mart 2022 ​​​Gelinim Mutfakta Puan Durumu!
YAYIN TARİHİ: 10.03.2022 19:15:00

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın görülmemiş ve heyecanla beklenen haftasında yine lezzet dolu anlar evlerinize konuk olacak. Birbirinden hünerli hanımların el lezzetlerini yarıştırdığı programda bu hafta neler olacağı merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta 10 Şubat 2022 puan tablosu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 10 Şubat 2022 çeyrek altını km kazandı, gün birincisi kim oldu?

​​Kanal D ekranlarının en çok izlenen müsabaka uygulaması olan Gelinim Mutfakta'da 10 Mart 2022 puanları ve günün birincisi merak ediliyor. Haftanın ilk gününde yeni müsabakacının da gelmesi ile eş güdümlü bugün birinci olacak olan müsabakacı merak edilmeye başlandı. Peki Gelinim Mutfakta 10 Mart 2022 puan durumu belli oldu mu? Gelinim Mutfakta 10 Mart 2022 günün birincisi kim? Bugün çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta 10 Mart 2022 puan durumu ve merak edilenler haberimizde…

GELİNİM MUTFAKTA 10 MART 2022 PUAN DURUMU SONUÇLARI! GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?


Haftanın finaline yalnızca bir gün kaldı ve bugün yapılacak olan puanlamalar gelinlerin yarışmadaki akıbeti amacıyla son derece önemli. Bu amaçla hem gelinler puanlama amacıyla olabildiğince heyecanlı hem de ekran başında izleyenler.

Gelinim Mutfakta 10 Mart 2022 günün birincisi belli oldu. Bugün en yüksek puanları alan Yeşim günün birincisi ve çeyrek altının da sahibi oldu. 

Miyase: 15

Yeşim: 19

Hasret: 16

Fatma: 11.


 

GELİNİM MUTFAKTA 9 MART 2022 PUAN DURUMU SONUÇLARI! GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?


Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci gününde günün birincisi iki yarışmacı aniden olmuştu. Fatma ve Yeşim eşit puan alınca çeyrek altının sahibi oluşturulan kura çekimiyle belirlendi. kura çekimi sonunda çeyrek altının sahibi Fatma oldu. Bu hafta yarışan 4 gelin de birbirinden iddialı. O amaçla puanlamalar bir hayli heyecanlı oluyor.

Gelinim Mutfakta 9 Mart 2022 puanları şu şekilde oldu:

Miyase: 24 puan

Yeşim: 15 puan

Fatma: 11 puan


Hasret: 10 puan

GELİNİM MUTFAKTA 8 MART 2022 PUAN DURUMU SONUÇLARI! GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?


Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı, gelinim mutfakta bugün kim 1. oldu gibi soruların cevabı da izleyicilerin en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Haftanın ikinci gününde Gelinim Mutfakta yarışmacıları gene mutfağa giriyor ve kendilerinden dilenen yemeği saatinde ve kusursuz olarak yapmaya çalışıyor. Günün puanlaması ise kayınvalideler ve yarışmanın sunucusu Nursel Engin doğrultusundan yapılıyor. Günün birincisi olan yarışmacı çeyrek altın ödülünün de sahibi olurken aynı vakitte yüksek puanları haftanın finali amacıyla mühim bir üstünlük oluyor. Gelinim Mutfakta puan hali 8 Mart 2022 günü amacıyla şu şekilde oldu:

Miyase: 15 puan

Yeşim: 16 puan

Hasret: 9 puan

Fatma: 16 puan


GELİNİM MUTFAKTA 7 MART 2022 PUAN DURUMU SONUÇLARI! GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta yeni haftaya dün başladı. Yine gelinler arasında kıyasıya bir rekabet yaşanırken günün puanlaması şu şekilde oldu;

Yeşim: 18 puan

Miyase: 10 puan

Hasret: 19 puan

Fatma: 12 puan

Gelinim Mutfakta 7 Mart günün birincisi toplamda 19 puan almayı başaran Hasret oldu. Hasret yeni haftaya olabildiğince iyi başlarken rakiplerine de olabildiğince dişli bir rakip olduğunu kanıtlamış oldu.       

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMA FORMATI? BAŞVURU FORMU? 

Gelinim Mutfakta yarışması keyifli ve izleyiciyi ekrana çekebilecek bir program. Yarışmada gelinler kendilerine verdiği vakit içinde yemeklerini hazırlayacaklar, bu yarışta gelinleri an ve an izleyen kayınvalideler tabakların kime ait olduğunu bilmeden puanlama yapacaklar.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR