‘Gecelik Giyip Öpüşmedim’ Diyen Pınar Altuğ Tamer Karadağlı’yı Unutamıyor! Evliyken Tanıştılar...

‘Gecelik Giyip Öpüşmedim’ Diyen Pınar Altuğ Tamer Karadağlı’yı Unutamıyor! Evliyken Tanıştılar...
YAYIN TARİHİ: 17.01.2022 13:18:00

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle hafızalara kazınan sonrasında herhangi bir dizisi ya da programında dikiş tutturamayan Pınar Altuğ şimdilerde Instagram paylaşımlarıyla olay yaratıyor. Her paylaşımı ayrı bir olay olan Pınar Altuğ’dan bu kez Çocuklar Duymasın ve Tamer Karadağlı paylaşımı gelince ortalık yangın yerine döndü. İşte Pınar Altuğ’un o paylaşımı.

Henüz lise yıllarında mankenlik yapmaya başlayan Pınar Altuğ şimdilerde 47 yaşında, evli ve 1 çocuk annesi. Ancak zamanında çok hareketli bir hayat yaşadı. 2000 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Pınar Altuğ Omuz Omuza, Davetsiz Misafir, İlk Aşkım gibi dizilerde de rol alsa da asıl patlamasını Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i olarak yaptı. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de



Ancak ilk Çocuklar Duymasın macerası kısa sürdü. Dizinin en çok parladığı dönem askerdeki eşi Umut Elçioğlu’nun aldatan ve evinde Umut Elçioğlu tarafından bir başka adamla yakalanan Pınar Altuğ bu olay sonrasında Çocuklar Duymasın’dan gönderilmiş yerine Zeynep Tokuş getirilmişti. Sonrasında da Çocuklar Duymasın bu değişimin getirdiği kan kaybını tolere edememiş ve final yapmıştı.




Geri dönüşü ise 2010 yılında oldu ve dizi 2019 yılında final yaptı. Sonrasında herhangi bir projede yer almayan Pınar Altuğ şimdilerde sosyal medyada oldukça aktif. Altuğ, kendisine büyük bir şöhretin kapılarını açan Çocuklar Duymasın’ın 20.yılını unutmadı ve bir paylaşım yaptı. Altuğ nostaljik kareleri "Bugün COCUKLAR DUYMASIN'in 20. yaş günü. Kaybettiklerimizle, yeni doğanlarımızla geçen kocaman 20 yıl. Tüm güzel sözleriniz için teşekkür ederiz. Çocuklar Duymasın hepimiz için o kadar kıymetli ki iyi ki ben de bir parçası olmuşum." notu ile paylaştı.

Altuğ geçtiğimiz yıl Jülide Ateş’im programına konuk olup ‘gecelik giyip Tamer Karadağlı ile öpüşmeden’ demişti. ‘Aldatan kadın mısınız?’ sorusuna ise ‘Sana ne ya da kime ne’ yanıtını vermişti. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR