Garanti Bankası, Akbank, TEB ve ING Bankası üzerinden 20.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı

Garanti Bankası, Akbank, TEB ve ING Bankası üzerinden 20.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı
YAYIN TARİHİ: 21.08.2021 12:37:00

Garanti Bankası, Akbank, TEB ve ING Bankası üzerinden 20.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Garanti Bankası Akbank TEB ve ING Bankası 20.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir? Kaç ay vadeye kadar kredi kullanabilirim? Bu soruların cevaplarını haberimizi okuyarak öğrenebilirsiniz.

İhtiyaç kredisi kullanacak olan müşteriler Garanti Bankası, Akbank, TEB ve ING Bankası üzerinden 36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredilerine 20.000 TL olarak kullanabiliyor. Bu 4 bankanın yaptığı son kredi kampanyasına katılmak isteyen müşteriler banka kredi politikalarına uygun olmaları durumunda aynı gün içerisinde onay alacaklar ve kredilerinide aynı gün içerisinde kullanacaklardır. Sizlerde Garanti Bankası Akbank TEB ve ING Bankası üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız size özel olan bankayı seçerek kredi başvurunuzu hemen tamamlayabilir, kredinizi kullanabilirsiniz.

Garanti Bankası 20.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu

Garanti Bankası üzerinden 20.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler şartlara uygun olması durumunda banka şubesinden banka internet sitesinden ve banka mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Banka şubelerinden kredi başvurusu yapacak olan kişiler 3 ay ertelemeli olarak bu kredileri 36 ay vadeli alabiliyor. Banka şubesinden kredi başvurusu yaptığınız zaman kredi notu 1100 ve üzerinde olan müşterilerin kredi kullanabileceğini söyleyebiliriz. Çalışan kişilerin en az 3 aydır aynı iş yerinde sigortasının yatma şartı vardır. Eğer yeni bir işe başladıysanız ve kredi notunuz yüksek olsa bile bu bankadan kredi kullanamazsınız.

Akbank 20.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu

Akbank üzerinden 20 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorsunuz. 20.000 TL kredi kullanacak olan müşteriler ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme yapabiliyor. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu SMS ile yapmak istiyorsanız Kredi yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı 44 25 numarasına gönderin. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Ayrıca bankada hesabı olan müşteriler Akbank Direkt uygulamasına girerek şubeye gitmeden de kredi kullanabiliyor.

TEB Bankası 20.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu

TEB Bankası internet sitesine girerek buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurursanız 20.000 TL'ye kadar onay alıp almadığınızı görebilirsiniz. Ayrıca bankadan SMS kredi sistemine de SMS atarak Kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz.
44 66 numarasına TC kimlik numaranızı yazarak göndermeniz yeterli olacaktır. Kredi sonucu onaylı olan kişiler 36 ay vadeye kadar 20 bin TL kredi kullanabilirler.

ING Bank 20.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu

ING Bank üzerinden de 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyorsunuz. Banka müşterilerine hızlı bir şekilde kredi onayı vermek için internet sitesi üzerinden bir başvuru formu hazırlamıştır. Bu başvuru formunu doldurup Kredi başvurusunda bulunabilir ve aynı sayfada ne kadar onay alıp almadığınızı görebilirsiniz. Size en yakın ING Bankası şubesinin seçecek ve buradan kredinizi kullanacaksınız. Ayrıca ING Bank mobil uygulaması üzerinden bir 20.000 TL kredi veriliyor. Banka kişilerin kredi notuna göre faiz oranı uygulayan bankaların başında gelmektedir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR