Garanti Bankası, 90000 TL 90 gün ertelemeli İhtiyaç Kredisi kampanyası başladı

Garanti Bankası, 90000 TL 90 gün ertelemeli İhtiyaç Kredisi kampanyası başladı
YAYIN TARİHİ: 10.08.2021 09:57:00

Garanti Bankası üzerinden 90000 TL'ye kadar 3 ay ertelemeli olarak kredi başvurusu nasıl yapılır? Kredi başvuru şartları nelerdir? Şartlar belli oldu. İşte detaylar...

Garanti Bankası, güncel olarak kredi kampanyalarını düzenleyen bankaların başında geliyor. Banka, hem internet üzerinden hemde banka şubesinden müşterilere düşük faiz oranlı krediler vermektedir. Sizinde eğer bir ihtiyacınız varsa ve bu ihtiyacınız 90000 TL'ye kadarsa 3 ayı ertelemeli olarak 90000 TL kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kullanacağınız bu krediler, bireysel ihtiyaç kredisi olacaktır. 36 ay vadeye kadar verilmektedir. İlk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme yapabiliyorsunuz. Garanti Bankası üzerinden kredi kullanacak olan kişilerin sigorta durumu 3 aylık olması gerekmektedir. Eğer emekliyseniz emekli maaşınızı, Garanti Bankasına taşıyarak, 90000 TL kredi kullanabilirsiniz. 

Garanti Bankası, 90000 TL 90 gün ertelemeli İhtiyaç Kredisi

90 gün ertelemeli 90000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin en yakın Garanti Bankası şubesine giderek bu bankadan kredi başvurularını yapabiliyor. Kimliğinizi, banka personeline verdikten sonra sizin sigorta durumunuza ve kredi notunuza bakılacaktır.

1100 ve üzerinde bir kredi notunuz varsa, onay alırsınız. Kredi başvurusu yaptıktan sonra banka sizin diğer bankadaki olan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarınızı da kapatmak kredisi verecektir. Alacağınız tüm kredilerde kendi kredi puanınıza göre, bir faiz oranından yararlanırsınız. 36 ay vadeli olarak alınacak olan bu kredilerin ilk taksit ödemesini iki ay veya üç ayı ertelemeli yapabiliyorsunuz. 

Garanti Bankası 90 bin TL Emekli Kredisi

yapılan bu kredi kampanyası, ayrıca emekli olan kişilere de verilmektedir. eğer bir emekli kredisi kullanmak istiyorsanız, Garanti Bankası şubelerine giderek hemen bu kredi için başvuruda bulunabilirsiniz. Emekli olan kişilerin diğer müşterilerden daha avantajlı durumları vardır.


Özellikle emekli maaşınızı bu bankaya taşırsanız kredi notunuz düşük olsa bile kredi onayı alabilirsiniz. Garanti Bankası kredi kullanacak olan emeklilere maaş, taşıma şartında kredi onayı veriyor. Alacağınız maaşa göre, onay alacağınız bu kredilerde 90000 TL ve üzerinde de onay alabiliyorsunuz. Aldığınız kredi sonrasındaki diğer banka borçlarınızı da banka kapatmak isteyecektir. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER