Game Of Thrones’in Margaery’si Natalie Dormer Anne Oldu!

Game Of Thrones’in Margaery’si Natalie Dormer Anne Oldu!
YAYIN TARİHİ: 28.04.2021 17:02:00

'Game of Thrones' dizisinde canlandırdığı 'Margaery Tyrell' karakteriyle tanınan Natalie Dormer, ilk bebeğini kucağına aldı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle göz önüne çıkmayan yıldız, mutlu haberi arkadaşının sunduğu bir podcast yayınında açıkladı.

Uzun süredir David Oakes ile aşk yaşayan İngiliz oyuncu Natalie Dormer, anne oldu. Kız bebek dünyaya getiren Dormer, annelik deneyimlerini anlattı.

"PANDEMİDE YAPILACAK EN İYİ ŞEY HAMİLE KALMAK"


Müjdeli haberi katıldığı That's After Life adlı podcast programında veren 39 yaşındaki oyuncu, "Pandemide yapılacak en iyi şey hamile kalmak ve bir bebek dünyaya getirmek" dedi.

Natalie Dormer, kız bebeğinin bu yılın ocak ayında dünyaya geldiğini belirtti. Dormer, "Biraz klişe olacak ama, kızım 30 yıl sonra muhtemelen bir barda oturacak ve 'Evet ben bir Covid bebeğiyim' diyecek" sözleriyle gülümsetti.

“AŞIĞIM, KESİNLİKLE AŞIĞIM”

Natalie Dormer, bu dönemde birçok Covid bebeği dünyaya geldiğini ve geleceğini de belirterek "İnsanlar başka ne yapabilir ki" diye konuştu. 
Natalie Dormer, bebeğinin henüz üç aylık olduğunu belirterek kesinlikle hayatına neşe getirdiğini sözlerine ekledi. Dormer bu süreçte uykusuz kaldığı için zorlandığını söyleyerek, "Bir daha uzun çekim saatlerinden asla şikayet etmeyeceğim. Çünkü uyku eksikliği hiçbir şeye benzemiyor. İnsanlar, 'Hayata bakış açınız değişecek ve tüm değer sisteminiz değişecek' diyorlar ve siz gözlerinizi devirip 'Evet, evet' diyorsunuz ama sonra bu gerçek oluyor”" dedi. 
Dormer her ne kadar uykuya hasret kaldığını söylese de "Aşığım, kesinlikle aşığım. Bebeğim bir neşe ve coşku kaynağı. Uyku benim için her zaman önemliydi. Ama doğa akıllıdır hormonlar bu konuda da kendi dengesini buluyor" diye belirtti.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR