Fren Patladı! Bahar Tanışma Oranlarıyla 32 Günlük Vadeli Mevduatın 50.000 TL'nize Sağlayacağı Kazanç

Fren Patladı! Bahar Tanışma Oranlarıyla 32 Günlük Vadeli Mevduatın 50.000 TL'nize Sağlayacağı Kazanç
YAYIN TARİHİ: 25.02.2022 18:06:00

Vadeli mevduat faiz oranları vatandaşların birikimlerine değer katmaya devam ediyor. Kur korumalı TL mevduat sisteminin dışında 32 günlük vadeli hesapları da yüksek hoş geldin faizleri nedeniyle tercih etmeye başlayan birçok vatandaş en yüksek oranları araştırmaya başladı. Bankalar ise faiz yarışını geride bıraktı. Birçok banka tarafından vadeli mevduat faiz oranları düşürülmeye başladı. Bu bankaları tercih edenler ise hala en yüksek mevduat getirisini almak için başvuru yapabilecek. Oranlar daha da düşmeden başvurunuzu hemen yapın! İşte 32 günlük en yüksek mevduat faiz oranları…

Mevduat faiz oranlarında düşüş devam ederken bazı bankalar tarafından hala yüzde 20’nin üzerinde destek veriliyor. En düşük yatırım oranından en yüksek yatırıma kadar vatandaşların bu hesaplar sayesinde en yüksek net kazancı elde etmesi sağlanacak. 


 

Bankaların Mevduat Faiz Oranları 


Bankaların vadeli mevduat faizleri güncellenmeye devam ediyor. Birçok banka tarafından düşürülen faiz oranları arasından en yüksek oranlar ile birikimlerini değerlendirmek isteyenler ise araştırmalarına başladı. Yüksek faiz oranlarının yanı sıra vadeli hesapları günlük bankacılık işlemlerinde de kullanılmasına olanak sağlayan birçok banka tarafından cazip avantajlar sunuluyor. 

En yüksek mevduat faizlerine sahip bankalar:


•    ING Bank e – Turuncu Hesap: %20 

•    Burgan Bank ON Hesap: %20,25

•    Alternatif Bank VOV Hesap: %20,50 

•    HSBC Modern Hesap: %18,50

•    Fibabanka Kiraz Hesap: %19,50


•    Denizbank Vadeli Hesap: %19 

•    Anadolu Bank Renkli Hesap: %19,25

•    Odeabank Oksijen Hesap: %18,50 

Alternatif Bank VOV Hesap Mevduat Hesaplama 


100.000 TL mevduat birikimi için 32 günlük vadede en cazip oranları sunan Alternatif Bank VOV Hesap, 1.707 TL net kazanç sunuyor. Ayrıca 90 gün boyunca devam eden hoş geldin faiz oranlarından yararlanarak birikimleriniz için en yüksek mevduat kazancını elde edebilirsiniz. Vadeli hesabınızı ayrıcalıklı bankacılık hizmetleri ile kullanarak da avantajlı hizmetlerden yararlanmanız mümkündür. 

Burgan Bank ON Hesap Mevduat Hesaplama 


Burgan Bank ON Hesap %20,25 faiz oranları ile en yüksek getiri sunan bankalar arasında yerini almayı başarıyor. 100.000 TL mevduat birikimi için 32 günlük 1.686 TL net kazanç sunan banka, en düşük yatırım oranları için bile cazip seçenekler sunacaktır. Ayrıca birçok avantajlı bankacılık hizmetinden de ON Hesap sayesinde yararlanmanız mümkündür. 

ING Bank e – Turuncu Hesap Mevduat Hesaplama 


ING Mobil’den ilk defa ING’li olanların %20 faiz oranları ile yararlanabildiği e – Turuncu Hesap ile 100.000 TL mevduat birikimi üzerinden 32 günde 1.665 TL net kazanç elde etmek isteyenler işlem yapabiliyor. Vadesi bozulmadan ilgili hesap ile birçok bankacılık işleminin de gerçekleştirilerek ING Bank’ın ayrıcalıklarından yararlanılması mümkündür. Avantalı hoş geldin faizlerinden yararlanarak birikimlerinizi değerlendirmek için geç kalmadan başvurunuzu yapabilirsiniz. 

50.000 TRY için 32 Gün Mevduat Kazançları




 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR