FOX TV Maske Kimsin Sen Yayından Kalktı Mı? Maske Kimsin Sen Yasaklandı Mı?

FOX TV Maske Kimsin Sen Yayından Kalktı Mı? Maske Kimsin Sen Yasaklandı Mı?
YAYIN TARİHİ: 29.01.2022 15:35:00

Fox TV Maske kimsin sen yayından kalktı mı? Maske kimsin sen yasaklandı mı? Soruları gündeme bomba gibi düşmüş durumda. Bu anlamda bilindiği gibi Maske Kimsin Sen isimli program vatandaşın büyük bir tepkisini almıştı. Sonrasında yapılan açıklama ile RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu ‘Maske Kimsin Sen‘ isimli programa dair araştırma başlatılacağını açıklamıştı. Son gelen bilgiyle birlikte Resmi Gazete'de Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, FOX TV'nin son haftalarda münakaşa hususu olan 'Maske Kimsin Sen?' Programı bağlamında genelge yer aldı.

FOX TV'de yayınlanan "Maske Kimsein Sen" isimli müsabaka tartımlara sebep oldu. Pek çok vaatndaşın tepkisini çeken programla alakalı harekete geçileceği RTÜK Başkan Yardımcısı bağlamında açıklankmıştı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, FOX TV'de ekranlara gelen ‘Maske Kimsin Sen‘ isimli programa ‘çocukların korunması özelinde' araştırma başlatılacağını duyurdu. Peki Fox TV'de Maske kimsin sen yayından kalktı mı? Maske kimsin sen yasaklandı mı? 

FOX TV MASKE KİMSİN SEN YAYINDAN KALKTI MI? MASKE KİMSİN SEN YASAKLANDI MI?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, şunları kaydetti: “Evet alakalı uygulama bilhassa çocukların korunması özelinde alakalı kanalın denetiminden mesul eksper arkadaşlarımız doğrultusundan titizlikle yarın araştırmaya alınacaktır.”




"MASKE KİMSİN SEN" NEDİR?


Sunuculuğunu Tansel Öngel'in yaptığı ve jüri üyelerinin Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un oluşturduğu orijinal formatı ilk olarak Güney Kore'de yayınlanan King of Mask Singer olan ve çoğu ülkede Masked Singer adı ile yayımlanan şarkı müsabakası uygulamasının Türkiye versiyonudur.

Kendi alanlarında ünlü isimler, değişik kostüm ve maskelerle kimliklerini sahnede ve sahne dışında saklı tutarak kendi sesiyle çift ya da üçlü düellolar şeklinde birbirleriyle rekabete girip şarkı söylüyorlar. 

Jüri üyeleriyle eş güdümlü ekran başındaki izleyiciler ve saklılık sözleşmesi imzalanan stüdyodaki seyirciler, müsabakacı amacıyla hazırlanan videoda verdiği 3 doğru 1 hatalı olan ipucu paketi ve jüri üyelerinden yalnızca birinin soracağı soruya müsabakacının sesi bozularak vereceği yanıt ile onun kim olduğunu ön görü etmeye çalışıyorlar. Son olarak potaya kalan müsabakacılar arasında tekrardan oluşturulan oylama neticesi en az oyu alan müsabakacı, maskesini çıkarıp bu sefer şarkısını maskesiz bir şekilde belirterek müsabakaya veda ediyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR