Fiyatlar belli oldu! Instagram kullananları yıkan haber! Hikaye izlemek için pamuk eller cebe!

Fiyatlar belli oldu! Instagram kullananları yıkan haber! Hikaye izlemek için pamuk eller cebe!
YAYIN TARİHİ: 11.11.2021 10:31:00

​Instagram'da abonelik dönemi başlıyor. Sosyal medya bağımlılarını gözyaşlarına boğacak haber geldi. Milyonlarca kullanıcısı olan Instagram'da takip ettiğiniz birinin hikayesini veya fotoğraflarını görebilmek için o kişiye parayla abone olmanız gerekecek.

Dünyanın en popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram'dan kullanıcılarına kötü haber geldi. Instagram'da abonelik dönemi başlıyor. Bu dönemle birlikte, takip ettiğinizi kişilerin paylaşımlarını ve hikayelerini para ödeyerek izleyebileceksiniz.

İlk olarak ABD'de başlayan sistemin yakın zamanda Türkiye'ye geleceği gözüküyor. Ios ve Android işletim sistemleri için yapılan güncellemede, Instagram'ın uygulama içi satın alımları kısmında fiyat listesi belli oldu.

Sınırlı sayıda kullanıcıyla başlayacak denemelerde, abonelik fiyatının 10,99 TL'den başladığı görülüyor. Bu fiyatın 54,99 TL'ye kadar çıktığı belirlendi. Kuşkusuz bu durum Instagram kullanıcılarını çok üzecek.


Instagram, yaz aylarında abonelik sistemiyle ilgili denemeler gerçekleştirmiş, “Özel Hikayeler” ile içerik üreticilerin hikayelerini yalnızca abone olan kişilerin görmesi özelliğini test etmişti.

Abonelik özelliğiyle birlikte, abone olan kullanıcıların özel rozetlere sahip olması bekleniyor.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR