Fişi Çekildi! Kem Küm Etmeden Finali Açıkladı Kanal D Kuduruyor! Sadakatsiz Duyurusu Cenazede!

Fişi Çekildi! Kem Küm Etmeden Finali Açıkladı Kanal D Kuduruyor! Sadakatsiz Duyurusu Cenazede!
YAYIN TARİHİ: 28.02.2022 17:25:00

Kanal D ekranlarında geçen sezon bu yana yayınlanan Sadakatsiz adeta fırtınalar estiriyor. Volkan’ın Asya’yı aldatmasından sonra gelişen hikayede şu sıralar izleyici tarafından da fark edilen bir kısırlık söz konusu. Bir süre önce de ortaya atılan final iddialarının üzerine yaşanan bu kısırlık kafaları karıştırırken dizinin Volkan’ı, Caner Cindoruk öyle bir açıklama yaptı ki dizinin seyircisi adeta derbeder oldu.

Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un üstlendiği, oyuncu kadorsunda Melis Sezen, Gözde Seda Altuner, Berkay Ateş, Alp Akar gibi isimleri bulunduran Sadakatsiz ekranlarda fırtına gibi esiyordu, özellikle de 1.sezon. Bir Güney Kore dizisi uyarlaması olan Sadakatsiz’in konusu Volkan’ın Asya’yı aldatması üzerine şekillenen bir hikayeyi anlatıyordu.




İkinci sezona da bomba gibi giren Sadakatsiz ekran macerasına yine iyi bir reytingle devam etse de son dönemde aynı konuların sıklıkla dönüp dolaşıp anlatılması izleyiciyi hayli sıkmıştı. Bu süreçte ortaya atılan final iddiaları her şeyin üzerin tuz biber olmuştu. Sadakatsiz final yapacak mı, Sadakatsiz bitecek mi soruları sorulurken, dizinin başrolü Caner Cindoruk bombayı patlattı. Hem de dizinin yapım şirketinin sahibi Fatih Aksoy’un annesinin cenaze töreninde.



Caner Cindoruk yaptığı açıklamada artık son düzlüğe girdiklerini doğrularken, Sadakatsiz’in bu sezon biteceğini ilk ağızdan doğrulamış oldu. Sadakatsiz’in kaç bölümü kaldığı sorusuna da son 10 bölüm yanıtını veren Caner Cindoruk iddialara da son noktayı koymuş oldu. Caner Cindoruk’un açıklamasına göre de Sadakatsiz 60. Bölümüyle ekranlara veda edecek.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR