Fişi Çekildi! Çok Güzel Hareketler 2 Bitti Mi, Final Mi Yaptı? Çok Güzel Hareketler 2 Neden Bitiyor?

Fişi Çekildi! Çok Güzel Hareketler 2 Bitti Mi, Final Mi Yaptı? Çok Güzel Hareketler 2 Neden Bitiyor?
YAYIN TARİHİ: 26.01.2022 17:33:00

Kanal D'de yayınlanan ve en fazla seyredilen güldürü programı olan Çok Güzel Hareketler 2 ile ilgili hayranlarını üzecek haberler geliyor. Çok Güzel Hareketler 2 programının ekrana veda edeceği haberi izleyicisini üzdü. Peki, Çok Güzel Hareketler 2 bitti mi, final mi yaptı? Çok Güzel Hareketler 2 neden bitiyor? Final ne zaman?

Çok Güzel Hareketler 2 final gerçekleştireceği hususu izleyicisini üzdü. Kanal D'de yayınlanan ve skeçleriyle bütün Türkiye'yi güldürmeyi başaran Çok Güzel Hareketler 2  bitti mi, final mi yaptı? Çok Güzel Hareketler 2 neden bitiyor? Final ne zaman?


 

FİŞİ ÇEKİLDİ! ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 BİTTİ Mİ, FİNAL Mİ YAPTI? ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 NEDEN BİTİYOR?


Kanal D'de yayınlanan ve skeçleriyle seyirciyi güldürmeyi başaran ekranların sevilen uygulaması Çok Güzel Hareketler 2 final gerçekleştireceği hususu gündeme ansızın düştü ve Çok Güzel Hareket izleyicileri merakla bu konuyu incelemeye başladı.


Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği ve sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2'den hayranlarını üzen haber geldi. Çok Güzel Hareketler 2 ekranlara veda ediyor.

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın hazırladığı ve Eser Yenenler’in sunmuş olduğu Kanal D ekranlarının sevilen gülünç uygulaması amacıyla karar verildi. Sevilen gülünç uygulaması son kez 31 Ocak 2022 Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 OYUNCULARI KİMLER?


Yasin Çam
Sema Özkan Yorgun
Safa Sarı
Ozan Can Yiğit
Metin Pıhlıs
Hamza Yazıcı
Gürhan Altundaşar
Gözde Şencan
Fatma Tezcan
Fatih Öztürk
Ezgi Özyürekoğlu
Evliya Aykan
Engin Demircioğlu
Eda Nur Hancı
Ecem Bayır
Cihan Talay
Cemile Canyurt
Begüm Çağla Taşkın
Batuhan Soyaslan
Ayşegül Yılmaz
Atakan Çelik
Ahmet Hilmi Deler
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR