Finlandiya-Almanya'dan Sonra Katar ve Danimarka'dan İşçi Alımı Müjdesi! 5.000 dolar maaş veriyorlar!

Finlandiya-Almanya'dan Sonra Katar ve Danimarka'dan İşçi Alımı Müjdesi! 5.000 dolar maaş veriyorlar!
YAYIN TARİHİ: 12.11.2021 09:46:00

​Dünyanın birçok bölgesinde işçi sıkıntı yaşandığı bilinen bir gerçek. Ülkeler bazı sektörlerdeki işçi açığını kapatmak için yurt dışında gelecek olanlar iş imkanı sağlıyor. En az 3.000 dolardan başlayan maaşlar meslek ve grubuna göre 20.000 dolar ya da euroyu bulabiliyor. Almanya, Finlandiya'nın ardından Katar ve Danimarka'da da işçi alımı yapılacak.

Kariyer hedefini yurt dışında sürdürmek isteyenler Avrupa ve Amerika'daki ülkelerin yaptığı duyuruları bekliyor. Finlandiya ve Almanya'nın ardından Katar ve Danimarka da işçi alacağını müjdeledi.


ON BİNLERCE İŞÇİ ALINACAK

Avrupa'daki ülkeler yeni işçi istihdamı için çalışmalara koyuldu. Almanya ve Danimarka listenin ilk sırasında. Bu ülkeleri Finlandiya takip ediyor.

KANADA İŞÇİ ALIMI

Kanada'da tır sürücüsü pozisyonunda işçi açığı bir türlü kapanmak bilmiyor. Bu sektöre alım yapılacak.

ALMANYA İŞÇİ ALIMI


Almanya'da son yapılan incelemelerde 270 bin işçi alımına ihtiyaç var. Ülkede başta fabrika işçisi olmak üzere, pazarlama, mimar ve yazılımcı alımı olacak.

DANİMARKA İŞÇİ ALIMI

Danimarka da işçi açığı olan ülkeler arasında yerini aldı. Pozitif listede yer alan işlere Avrupa Birliği ülkeleri dışında da başvuru yapılabilecek.

31 Aralık son tarih. Başvuru yapacakların başvuruları bu tarihe kadar kesinlikle tamamlamaları gerekiyor.

KATAR İŞÇİ ALIMI

Katar'da işçi alımı yapılacak ülkelerden birisi. Ülkede bazı sektörlere çeşitli alanlarda işçi istihdamı yapılacak. Konu hakkında henüz net bir bilgi gelmiş değil. Geldiğinde yazımıza eklenecek.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER