Fiat Egea 146 Bin TL ÖTV Muafiyeti ile Satışta! 2022 Model ÖTV Muafiyetli İndirimli Sıfır Fiat Egea

Fiat Egea 146 Bin TL ÖTV Muafiyeti ile Satışta! 2022 Model ÖTV Muafiyetli İndirimli Sıfır Fiat Egea
YAYIN TARİHİ: 4.03.2022 09:39:00

Sıfır araç fiyatları ÖTV indirimi ile birlikte değişti. Farklı araba modellerinde ÖTV indirimli fiyatlı açıklanırken, Fiat Egea engelli araç fiyatları ve şartları da açıklandı. Döviz kuruna bağlı olarak oluşan zamlar, birçok araba modeline de yansıdı. Rekor seviyede oluşan zamlar ÖTV muafiyeti düzenlemesinin yapılmasına da olanak sağladı. Resmi gazetede yayınlanan ÖTV indirimi birçok araçta uygulanarak, sıfır araç fiyatlarına da yansıdı. Bu markalar arasında Fiat’ta ön plana çıktı.

Fiat markalı araçlarda ÖTV indirimi yaşanırken yine aynı markanın bünyesinde bulunan Egea model araca da uygulandı. Bu sayede indirimli satış fiyatları açıklandı. Donanım açısından en düşük pakete sahip olan bir araç, 162 bin TL fiyatından satışa sunulacak.

2022 Yılı Fiat Egea Fiyatları

2022 modeline girilmesi ile birlikte sıfır araç fiyatları da birçok marka tarafından açıklanmaya başlandı. Bu markalar arasında yer alan Fiat ise Türkiye’de en çok sıfır araç satan markalardan biri olarak Egea modelini ÖTV indirimi ile fiyatını açıkladı. 2022 fiyat listesinde markanın modeli 245 bin 500 TL olarak açıklandı. Ancak ÖTV indirimi ile birlikte bu fiyat 2022 yılı için sıfır aracında fark 145 bin TL’ye kadar ulaştı. Araç fiyatı 162 bin TL olarak açıklanırken, tescil işlem ücreti 1.200 TL olarak belirlendi.

Resmi Gazetede Yayımlandı

Döviz kurunun artması ile araçlara yansıyan oranlarda ÖTV indirimi sayesinde uygun ücretler belirlendi. Bunlardan bir tanesi de Türkiye'de en çok sıfır araç satan Fiat markasının Egea modeli oldu. Satış fiyatı 162 bin TL olan aracı almak isteyen vatandaşların ise mutlaka engelli raporu olması gerekiyor. Gerekli belgelerin toplanmasının ardından işlemler uygun şekilde yapılıyor.

Modele uygulanacak olan indirimli satış fiyatı resmi gazetede yayınlanmasının ardından birçok kişi tarafından talep ediliyor. Yapılan son düzenlemelerden sonra Fiat Egea modeline çok daha ayrıcalıklı fırsatlarla sahip olmanız mümkün olacaktır. Burada ÖTV muafiyetinden yararlanmak beraberinde önemli kazanımları da getirecektir.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR