Feray Yelmen Kimdir, Neden Serbest Bırakıldı? Feray Yelmen Neden TT Oldu?

Feray Yelmen Kimdir, Neden Serbest Bırakıldı? Feray Yelmen Neden TT Oldu?
YAYIN TARİHİ: 23.02.2022 17:10:00

​Bilindiği gibi doktorlara yapılan darp haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bu anlamda Feray Yelmen isimli kadın Twitter'da trend olmuş durumda. Raporsuz ilaç yazmadığı için Dr. Ebru Ergin'i darp eden Feray Yelmen polis tarafından karakola götürüldü ama serbest bırakıldı. Peki Feray Yelmen neden TT oldu? Feray Yelmen kimdir, neden serbest bırakıldı? 

Feray Yelmen, sosyal medyada özellikle Twitter'da büyük gündem olmuş durumda. Bu anlamda kadın doktoru darp eden Feray Yelmen götürüldüğü karakolda serbest bırakıldı. Peki Feray Yelmen neden TT oldu? Feray Yelmen kimdir, neden serbest bırakıldı? 


FERAY YELMEN NEDEN TT OLDU? FERAY YELMEN KİMDİR, NEDEN SERBEST BIRAKILDI?


Feray Yelmen isimlki kadın, hastanede kendisine ilaç yazmadığı için Dr. Ebru Ergin'i feci şekilde darp etti. Kafasını defalarca masaya vuran Feray Yelmen, daha sonra Dr. Ebru Ergin'in boğazını sıkarak yoğun bakıma girmesine eden oldu. Olay sonrasında gözaltına alınan Feray Yelmen, daha sonra polis tarafından serbest bırakıldı. Feray Yelmen'in serbest bırakılması ise sosyal medyada büyük bir tepki çekti. Vatandaşlar #ferayyelmentutuklansın tag'i açarak destek istediler. 


DOKTOR EBRU ERGİN AÇIKLAMA YAPTI 

Doktor Ebru Ergin Bakar ise hastanın psikiyatri raporu olduğunu ve bu raporla eş güdümlü ilaçları yazacağını söylediğini belirterek, “Rapor getirmek amacıyla odadan çıktılar. Daha sonra Feray Y.’nin sisteme tanısını yazdığım esnada odama bağırarak geldi. Odamda koltuğumda oturduğum esnada arkam dönüktü, saçlarımdan tutarak 3-4 kez başımı masaya vurdu. Neye uğradığımı şaşırdım. Hastanın çekmesiyle yere düştüm. Başımın arkasını yere vurdum. Yerdeyken o kişi üzerime çıktı, soluk almamı engelledi. Bacaklarıyla kollarıma bastırarak, burun kısmımla göğüs kısmımın arasına oturarak başımı tutup dönüştürerek 5-6 kez kafamı duvara vurdu. Ardından emniyet görevlileri gelerek şahsı odadan çıkardılar” şeklinde konuştu.


SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA AÇIKLAMA YAPTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da olayla alakalı Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde nörolog bir arkadaşımız, görevinin gereği bir davranışı üstüne insanlık dışı şiddete maruz kalmıştır. Sıhhat hizmeti verenleri koruyacak meşru düzenlemeler yakın. Şiddet suçlularını gözümüz uzun süreler görmeyecek. Yerleri hapistir" demişti.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR