Fena Zengin Edecek Faizler Açıklandı! En Yüksek 32 Günlük Vadeli Mevduat Faizi Patladı! Mest Etti

Fena Zengin Edecek Faizler Açıklandı! En Yüksek 32 Günlük Vadeli Mevduat Faizi Patladı! Mest Etti
YAYIN TARİHİ: 20.02.2022 09:12:00

Bankaların mevduat faiz oranlarında görülen yeni oranlar vatandaşların birikimlerini durduğu yerden değerlenmesini sağlıyor. En yüksek oranlara sahip hesap üzerinden kazanç elde etmek isteyenlerin tercih ettiği birçok hesap ise günümüzde vadesi bozulmadan birçok farklı avantajı da bir arada sunuyor.

Kur korumalı TL mevduat sisteminin ülke genelinde yaygınlaştırılması ve bu hesaplara olan ilginin artmasının ardından faiz oranlarında görülen değişim ise dikkat çekti. 32 günlük en yüksek vadeli mevduat getirisi sunan bankalar ise birikimlerini katlamak isteyenler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte en yüksek faiz veren o bankalar…

Hangi Bankaya Mevduat Yatırılır? 


Ülke genelinde yaygınlaştırılan vadeli mevduat hesapları, özellikle TL’ye dönüşüm kapsamında kur korumalı mevduat hesaplarında ciddi bir mevduat oranlarının görülmesini sağladı. Türkiye’de bankacılık sektöründe faaliyet gösteren hemen hemen tüm bankalar kur korumalı ve diğer mevduat hesabı ürünleri ile vatandaşların birikimlerini en iyi oranlar üzerinden değerlendirmelerini sağlamaktadır. Günümüzde bu hesaplar üzerinden en yüksek oranları elde etmek isteyenler ise bankaların sürekli değişen hoş geldin faiz oranlarını araştırmaya başladılar. 



Günlük faiz hesaplama formüllerinde bankaların güncel faiz oranlarının dikkate alınması gerekir. Buna göre 32 günlük en yüksek faiz veren bankalar ise şunlardır:

•    Alternatif Bank VOV Hesap Faiz Oranı: %20,5

•    Anadolu Bank Renkli Hesap Faiz Oranı: %20,25

•    CEPTETEP Marifetli Hesap Faiz Oranı: %18,5


•    Odeabank Oksijen Hesap Faiz Oranı: %20

•    ING Bank e – Turuncu Hesap Faiz Oranı: %20

•    Fibabanka Kiraz Hesap Faiz Oranı: %19,5

•    Türkiye İş Bankası Vadeli Mevduat Hesabı Faiz Oranı: %17

•    Burgan Bank ON Hesap Faiz Oranı: %20,5 

Fibabanka Kiraz Hesap 


Yüksek hoş geldin faizi veren bankalar arasında ilk sıralarda yer alan Fibabanka, son haftalarda bankaların mevduat faiz oranlarında düşüş eğilimi göstermesinin ardından faizlerini geri çekti. Güncel olarak %19,5 oranında hoş geldin faizi ile hala birçok bankaya göre yüksek oranda mevduat getirisi sunan Fibabanka, ek faiz avantajı sayesinde sadece 1 kere değil, her ay işlem yaptıkça kazanma fırsatı sunuyor. 

32 gün vadeli Kiraz Hesap ile 10.000 TL birikimini değerlendirmek isteyenler 162,41 TL net kazanç oranları ile parasını tuttuğu vadeler için cazip getiri elde edebilecektir. 

CEPTETEB Marifetli Hesap 


32 günlük vadeli mevduat faiz oranlarında düşüş görülen bir diğer banka olan TEB ise Marifetli Hesap kapsamında %18,5 faiz oranı ile birikimlerini değerlendirmek isteyenlere cazip teklifler sunmaya devam ediyor. 2 bin lira alt limit ile açılabilecek hesap kapsamında en düşük yatırım için bile mevduat getirisinin yüksek olması sağlanmaktadır. 
10.000 TL 32 günlük CEPTETEB Marifetli Hesap kapsamında net kazanç oranı ise 154 TL olarak hesaplanmıştır. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR