Fena Fena! Benzin, Dizel Ve LPG! Az Önce Duyuru Geldi: Akaryakıta Daha Önce Görülmemiş Zam Geliyor

Fena Fena! Benzin, Dizel Ve LPG! Az Önce Duyuru Geldi: Akaryakıta Daha Önce Görülmemiş Zam Geliyor
YAYIN TARİHİ: 22.02.2022 12:42:00

Dünya da yaşanan savaş gelişmeleri sonrasında benzin, motorin ve LPG için okkalı zamlar geliyor. Bundan kaynaklı olarak petrol fiyatları son devresinin tarihi rekorlarını kırıyor. Bu ilerlemeler ardından ise eksperler doğrultusundan çok mühim bir açıklama yapıldı. Bu tarafta kriz bitmezse Perşembe günü benzine 70 kuruşa zam geleceği belirtildi.

Peş peşe açıklandı. Benzin, Dizel ve LPG'ye inanılmaz zam gelecek. Rusya’nın Ukrayna’yı işgal kararı almasını yorumlayan uzmanlar, Kuzey Karadeniz’deki gerilimin en süratli etkisinin akaryakıtta görüleceğini söylerken Karar yazarı ekonomist Doç. Dr. Oğuz Demir çok mühim değerlendirmelerde bulundu. Demir açıklamalarında Petrol fiyatlarındaki hareketliliğe de bağlı olarak perşembe günü benzine 70 kuruş zam geleceğini ifade etti.

BENZİN, DİZEL VE LPG! AZ ÖNCE DUYURU GELDİ: AKARYAKITA DAHA ÖNCE GÖRÜLMEMİŞ ZAM GELİYOR

Demir açıklamalarında doların yönünün yukarıya olduğunu açıkladı ve şu şekilde devam etti:
“Bu bir varsayım ama bugün petrol fiyatı bu civarda kapatıp, yarın da düşmezse perşembe gecesi 70 kuruş benzine zam gelebilir. Stres ve fiyat gevşerse bu hal değişir. Stresin en süratli etkisini akaryakıtta görmüş oluruz.”


Ukrayna gerilimini yorulmayan Karar yazarı ekonomist İbrahim Kahveci de değerlendirmelerde bulundu. Kahveci açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Gerilim Türkiye’ye yeni bir pahalılık dalgası olarak yansıyacak. Mevcut Rusya-Ukrayna krizi benzin fiyatlarına zam getirecek”



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR