Fatma Esra Erol’u ifşa etti ‘hepsi kurguydu’ dedi o video ele verdi! Atv ipin ucundaydı rezil oldu!

Fatma Esra Erol’u ifşa etti ‘hepsi kurguydu’ dedi o video ele verdi! Atv ipin ucundaydı rezil oldu!
YAYIN TARİHİ: 31.01.2022 17:58:00

18 yaşındaki Elif Yıldırım’ı canlı yayında, milyonların önünde azarlayan Esra Erol bu kez kurgu skandalıyla gündemde. Bir dönem atv ekranlarında Esra Erol’un ele aldığı Fatma olayı tüm Türkiye’nin yüreğini dağlamıştı. Ancak gerçekler ifşa oldu ve Fatma çıkıp tüm kurguyu bir bir anlattı. Sonrasında ortaya çıkan video ise gündeme bomba gibi düştü.

%45 engelli olan Fatma, evli ve 2 çocuk babası olan Ahmet’e kaçmış, Fatma’nın annesi Melahat Oruç kızının peşine düşerek Esra Erol’a kızını aramaya gelmişti. Kızının engelli olduğunu, kuma olarak yaşadığını söyleyen Melahat Oruç günlerce yana yakıla kızı Fatma’yı aramıştı. Sonrasında stüdyoya gelen Fatma’nın hali ise içler acısıydı. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de




Fatma’nın kaçtığı Ahmet’in eşi Gülşah da şiddet gördüğünü ve eşinin kendine hırsızlık yaptırdığını söylemişti milyonların önünde. Ayrıca bahsi geçen Ahmet adlı kişinin de hem Gülşah’a hem de Fatma’ya şiddet uyguladığı ortaya çıkmıştı. Fatma’nın saçlarını kazıdığı son hali ise tüm Türkiye’nin yüreğini yakmıştı. Üstüne üstlük Fatma hamileydi.



Ancak Fatma durdu durdu bombayı TikTok’ta patlattı. Tiktok canlı yayınına Ahmet’le çıkan Fatma, her şeyin Esra Erol kurgusu olduğunu söylemesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Sonrasında da Gülşah ve Fatma’nın aynı evde bir videoları ortaya çıktı. Gülşah’ın yanında ise başka bir erkek vardı ve samimi bir şekilde eğleniyorlar. Görüntülerde Ahmet de ortaya çıkınca kafalar iyice karıştı. Esra Erol takipçileri Fatma’nın ‘kurgu açıklamasının’ yalan olduğunu, Ahmet’in hem Fatma’yı hem de Gülşah’ı fuhuşa zorladığı düşünülüyor. Konu hakkında Esra Erol cephesinden henüz bir açıklama yok.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR