Faizsiz masrafsız 2 bin ve 5 bin TL nakit avans! Vakıfbank herkese dağıtıyor! Hemen ATM'den çekin

Faizsiz masrafsız 2 bin ve 5 bin TL nakit avans! Vakıfbank herkese dağıtıyor! Hemen ATM'den çekin
YAYIN TARİHİ: 12.11.2021 09:38:00

Vakıfbank herkese dağıtıyor! Faizsiz masrafsız 2 bin ve 5 bin TL nakit avans! Hemen ATM'den çekin.  Pandeminin etkisini baya arttırdığı şu dönemde vatandaşlar nakit para için bankaların kapısını arşınlıyor. Bu anlamda Vakıfbank'ta faizsiz ve koşulsuz olarak 2000 ve 5000 TL direk olarak veriyor. 

Tek tek açıklandı. ATM'den anında çekebiliyorsunuz. Vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir adım atıldı. Bu anlamda Vakıfbank faizsiz olarak 2000 ve 5000 TL hesaba anında yatırıyor. Bilindiği nakit avans çekimleri genellikle faizli oluyor. Fakat Vakıfbank faizsiz olarak vererek diğer bankaların önüne geçiyor.


VAKIFBANK FAİZSİZ, MASRAFSIZ 2.000 VE 5.000 TL VERİYOR


Aralık ayı yaklaşırken acil nakit ihtiyaçlarına Vakıfbank el atmış durumda. Devlet bankası olan Vakıfbank ihtiyaçlarınız için yanınıza yer almaya devam ediyor. Pandemi sürecinde ekonomik olarak çöküntü yaşayan vatandaşların yaralarına merhem oluyor ve 2000 ve 5000 TL şartsız ve koşulsuz olarak nakit avans takviyesi yapıyor. 

VAKIFBANK NAKİT AVANS BAŞVURUSU


Vakıfbank nakit avans başvurusu avans başvurusu yapmak için şubelere gitmenize gerek yok. Cep telefonunuza gelen mesaj ile anında para hesabınıza geçiyor.

VAKIFBANK KART BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

NAKİT AVANS NEDİR?


Kısaca, Kredi kartınızdan nakit sürükleme harekâtınıza nakit avans denir. Nakit avans harekâtları bankadan bankaya vade farkına göre faiz oranlarında farklılık göstermektedir. Nakit avans kullanırken bankanızdan aktüel faiz oranlarını ve vade seçeneklerini bilebilirsiniz.

NAKİT AVANS HESAPLAMA 


Kredi kartınızdan kullandığınız nakit avans harekâtları sürüklediğiniz gün üzerinden bankanızın nakit avans faizi üzerinden hesaplanır ve ayrıca nakit avans harekât fiyatı dahil edilir.

Taksitli nakit avans vade zamanına göre faiz oranı + bsmv meblağı olarak hesaplanır. Nakit avans harekâtları çok hesaplı olmadığı için taksitli nakit avans ile nakit avansınızı mini kredi olarak kullanmanız sizin için daha avantajlı olacaktır.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER