Faizler Şahlandı! En yüksek 32 günlük vadeli mevduat faizi veren bankalar hangileri? İNG, Burganbank

Faizler Şahlandı! En yüksek 32 günlük vadeli mevduat faizi veren bankalar hangileri? İNG, Burganbank
YAYIN TARİHİ: 24.02.2022 17:50:00

Bankaların mevduat faiz oranları kan kaybetmeye devam ediyor. Son dönemde hoş geldin faizleri ile yüzde 20’nin üzerinde mevduat faizi getirisi sunana bankalar, yeni düzenlemeler sonrasında faiz oranlarında vites küçülttü.

Birçok banka tarafından %17 – 19 bandına çekilen mevduat faizleri arasında bazı bankalar hala yüzde 20 ve üzerinde faiz getirisi sunmaya devam ediyor. Bu bankaları tercih ederek TL birikimleriniz için en yüksek faiz getirisinden yararlanmak için son şansınız olabilir. Peki en yüksek faiz veren banka hangisi? İşte en yüksek 32 günlük vadeli mevduat faizi veren bankalar…

En Yüksek Mevduat Faiz Oranları Bu Bankalarda!


Vadeli hesap faiz oranları sürekli olarak güncellemeye devam ediyor. Bankalar arasında son dönemde faiz yarışının da etkisiyle artan oranlar vatandaşların bir süreliğine sevindirmişti. Özellikle TL birikimleri için en yüksek faiz getirisini almak isteyenlerin tercih ettiği bu bankaların vadeli hesapları üzerinde sundukları ayrıcalıklı kampanyalar ise ilginin artmasına neden olan unsurlar arasında yer alıyor. Aralık 2021’den itibaren Türkiye’de bankacılık sektöründe uygulanmaya başlayan kur korumalı TL mevduat sistemine de vatandaşların ilgi göstermesi faizlerin değişkenlik göstermesinde etkili olan diğer bir unsur olarak değerlendirildi.  

Bankalar tarafından yavaş yavaş düşürülmeye başlayan faiz oranları arasında en yüksek oranlara sahip bankalar ise merak ediliyor.

Bankaların mevduat faiz oranları:


•    Alternatif Bank VOV Hesap: %20,5

•    Burgan Bank ON Hesap: %20,25


•    ING Bank e – Turuncu Hesap: %20 

Yüzde 20’nin üzerinde faiz getirisi sunan bankaların sayısının giderek azalmasının ardından birikimlerini en yüksek hangi bankada değerlendirebileceğini araştıranların sayısında artış yaşandığı gözlemleniyor. 

Bankalar Mevduat Faiz Oranlarını Düşürdü!


Türkiye’de bankacılık sektöründe faaliyet gösteren birçok banka tarafından 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları düşürülmeye başladı. TEB’in Marifetli Hesap kapsamında verdiği hoş geldin faiz oranı %17,5’e kadar gerilerken, Akbank %18,5’e kadar faiz oranlarını düşürmüş durumda. Ayrıca Şekerbank tarafından da vadeli mevduat hesabında faiz oranları %18’e kadar geri çekildi. Odebank ise yüzde 20’nin üzerinde sunulan faiz oranlarını %18,50’ye kadar geri çekmiş durumda. Bir süre önce yüksek faiz oranları ile vatandaşlara en yüksek faiz getirisini sunan bankaların arka arkaya faiz oranlarını düşürmeye başlamaları ise dikkat çekti. Bankaların mevduat faizlerinde düşüş eğiliminin ise devam edeceği aktarılıyor. 

Alternatif Banka VOV Hesap 


En yüksek faiz oranlarına sahip bankalardan biri olarak Alternatif Bank VOV Hesap, %20,5 faiz oranı le en yüksek 32 günlük vadeli mevduat getirisini sunuyor. Vadesi bozulmadan avantajlı birçok bankacılık hizmetine de olanak sağlayan Alternatif Bank, 30.000 TL birikim için 32 günlük vadede 512,22 TL net kazanç ile en yüksek avantajlı birçok bankacılık hizmetine de olanak sağlayan Alternatif Bank, 30.000 TL birikim için 32 günlük vadede 512,22 TL net kazanç ile en yüksek getiriyi sunmaya devam ediyor. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR