Faizler Alev Atıyor! Şoklar Devam! En Düşük Faizli İhtiyaç, Taşıt, Konut Kredisi Hangi Bankalarda

Faizler Alev Atıyor! Şoklar Devam! En Düşük Faizli İhtiyaç, Taşıt, Konut Kredisi Hangi Bankalarda
YAYIN TARİHİ: 11.02.2022 09:15:00

Son dakika! Bankalarda faiz depremi yaşanıyor. Şok gelişmeler hala devam ediyor. Bankalar 2022 yılına girilmesiyle beraber piyasada deprem etkisi yaratacak kararlar aldı. Bu kararlar kapsamında faiz oranlarında çok ciddi bir düşüşe gidildi. Böylelikle kişilere ihtiyaç, taşıt ve konut krediler çok uygun fiyatlardan verilmeye başlandı. Bankaların gerçekleştirmiş oldukları bu işlemlere yoğun ilgi gösteriliyor. Bankalar özellikle Covid-19 salgınından dolayı ihtiyaç sahibi vatandaşlara böyle bir hizmetten yararlanma fırsatı sundular.

Bankaların sunmuş olduğu düşük faizli ihtiyaç kredisi ve komut kredisi hizmetlerine ilgi büyük. Vatandaşlar son günlerde bankalara akın ediyor. Böylece nakit ihtiyacınızın karşılanması noktasında karşınıza farklı seçenekler çıkacaktır. Özellikle Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve Akbank faiz oranları konusunda cazip fırsatları sizlerle buluşturmaktadır. İşte bu 3 bankaya dair faiz oranları!

Ziraat Bankası Faiz Oranları


Türkiye’nin en prestijli ve hizmet kalitesi en yüksek bankalarından olan Ziraat Bankası faiz depremini başattı. Banka tarafından yapılan açılamalarda ihtiyaç, konut ve taşıt kredilerin de düşük faiz oranı uygulanacağı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında banka yetkilileri %1,47 oranından müşterilerine ihtiyaç kredi faizi avantajı sunacağını vurguladı. Bu açıklamaların ardında müşteriler Ziraat Bankasına akın etmeye başladı.


Garanti Bankası Faiz Oranları


Garanti Bankası da faiz depremine katılarak bu süreçte yerini aldı. Banka ihtiyaç kredisi başta olmak üzere konut ve taşıt kredilerini 36 ay vade imkanıyla müşterilerine sunuyor. Böylelikle kişiler hiç zorlanmadan ihtiyaç kredilerini ödemiş oluyor. Kişilere sunulan bu hizmetlerin yıl boyunca devam etmesi bekleniyor.

Akbank Faiz Oranları


Akbank’tan beklenen açıklama geldi. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanını müşterilerine %1,65 faiz oranıyla Akbank sunma kararı aldı. Böylelikle ihtiyaç sahibi kişiler çok rahat bir şekilde konut ve taşıt sahibi olabilecek Akbank hizmette sınır tanımayan özelliklerine bir yenisini daha ekledi. Kişilere sunulan kredi hizmetlerinin hepsi düşük faiz oranıyla uygulanıyor. Düşük faiz oranıyla kişiler mal, mülk sahibi olabiliyor. Akbank aynı zamanda kredi hizmetlerini dosya masrafsız olarak kişilere sunmayı başarıyor!


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR