Faiz masraf yok! T.C Kimlik no girmek yetiyor! İstanbulkart'ı olana 1200 TL aylık avans!

Faiz masraf yok! T.C Kimlik no girmek yetiyor! İstanbulkart'ı olana 1200 TL aylık avans!
YAYIN TARİHİ: 11.11.2021 10:12:00

​İstanbulkart'ı olana 1200 TL aylık avans! Faiz masraf yok! Acil nakit ihtiyaç sahibi vatandaşlara kolaylık sağlanıyor. Bankaların sağladığı kolaylığın yanı sıra, İstanbulkart ile para almak da mümkün oluyor. Nakit ihtiyacı başvurunuzu 600 ya da 1200 TL için yapabilrisiniz.

İstanbulkart'ı olana 1200 TL aylık avans veriliyor. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için başlatılan uygulamayla, ihtiyaç sahiplerine 600 TL ya da 1200 TL ödeme veriliyor. Geri ödeme yapılırken faiz ve masraf yok!

Destek avans adı verilen bu ödemeyle sıkışık dönemdeki vatandaşlara destek sağlanıyor. İstanbulkart’a yüklenecek olan Destek avansla alışverişlerinizi de kolaylıkla yapabiliyorsunuz.


Destek Avans’a başvurmak için İstanbulkart’ınızın kişiselleştirilmiş olması gerekmektedir.

İndirimli ve ücretsiz kartlar kişiselleştirilmiş olduğu için yeni bir işlem yapılmasına gerek yoktur. 

Ulaşım dışı ödeme ekosistemine her geçen gün yeni bir iş ortağı ekleyen İstanbulkart, İstanbul’da yer alan zincir marketlerde (A101, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK), Multinet’in geçerli olduğu binlerce noktada (restoran, kafe, market), SeaLife, Madamme Tussauds ve Legoland gibi kültürel noktalarda, Getir’de, İSPARK otoparklarında, İş Bankası fiziksel POS’larının bulunduğu her yerde (akaryakıt, perakende mağazacılık, şehirlerarası ulaşım vb) ve Maximum Mobil’de ödeme aracı olarak kullanılabilmektedir. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER