Fahriye Ve Burak Fiyat Arttırdı! Herkese Yaka Silktiren Çiftten Skandal Karar! Küfürlere Hakaretlere

Fahriye Ve Burak Fiyat Arttırdı! Herkese Yaka Silktiren Çiftten Skandal Karar! Küfürlere Hakaretlere
YAYIN TARİHİ: 3.02.2022 12:45:00

Magazin dünyasının gözde çifti Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’ten bomba karar… Kuruluş Osman’da rol alan ve son alarak set çalışanlarına hakaret ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkan Burak Özçivit ve Alpaslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan, settekileri kaprisleriyle çıldırttığı iddia edilen eşi Fahriye Evcen fiyat arttırdı. İstedikleri ücret ise ‘pes’ dedirten cinsten.

Kuruluş Osman dizisinde başrolü üstlenen Burak Özçivit bir süre önce dizi setinde çalışanlara hakaretler savurduğu gerekçesiyle şikayet edilmiş ve yargı karşısına çıkmıştı. İddiaları rededen Burak Özçivit’in davasında henüz bir karar çıkmadı. Ancak atv hala Kuruluş Osman’da, Burak Özçivit’e yer vermeye devam ediyor.




Diğer bir yanda da oğlu Karan’ın doğumundan sonra TRT 1 dizisi Alpaslan Büyük Selçuklu ile ekranlara dönen Fahriye Evcen var. Evcen hakkında da pek çok iddia ortaya atılmıştı. Evcen’in kaprisleriyle set çalışanlarını çıldırttığı iddia edilmişti. İddianın kaynağı ise Tuğba Ekinci’ydi. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit tüm bunlara rağmen flaş bir karar aldı.



Instagram’da milyonlar takipçisi olan ünlü çift projeleri için zam yaptılar. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, ürün tanıtımı için yeni bir fiyat tarifesi uygulayacak. Artık yıllık projeler isteyen ve kendilerini garanti altına almak isteyen çiftin, bir yıllık projeden tam tamına 10 milyon TL istedikleri iddia edildi. İddia henüz doğrulanmadı.
 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR