Ev hanımlarını PTT üzerinden kredi kampanyası başladı, Başvuru yaparak hemen onay alınacak

Ev hanımlarını PTT üzerinden kredi kampanyası başladı, Başvuru yaparak hemen onay alınacak
YAYIN TARİHİ: 7.08.2021 22:57:00

Ev hanımlarını PTT üzerinden kredi kampanyası başladı, Başvuru yaparak hemen onay alınacak. Ev hanımı olanlara müjdeli haber PTT'den geldi. İşte detaylar...

Ev hanımlarını PTT üzerinden kredi kampanyası başladı. Ev hanımı olan kişiler, ihtiyaç kredisi kullanabilir mi? PTT, ev hanımlarına kredi veriyor mu? Sizlere yazımızda bu ihtiyaç kredisi hakkında bilgiler vermek istiyoruz.
Ev hanımı olan kişiler, bilindiği gibi bankalardan kredi başvurusu yapmak istedikleri zaman, sigortaları olmadığı için kredi onayı alamıyorlar. Sizlerde eğer ihtiyaç kredisi kullanacaksınız ve ev hanımı, insanız, bazı bankaların yaptığı kredi kampanyalarını araştırabilirsiniz.

Ev hanımı olan kişilerin kredi kullanabilmeleri için bazı şartlar vardır. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler, ev hanımı olması durumunda daha önceden bir kredi kartı veya kredi kullanmış olması da gerekiyor. Yapılan bu kullanımlar sonrasında kredi ve kredi kartlarınızı düzenli ödediyseniz kredi notunuz da yükselecektir. Kredi notunuz yükseldikten sonra da PTT üzerinden Aktif Bank aracılığı ile birlikte kredi kullanabiliyorsunuz. 

PTT Ev hanımlarına kredi başvurusu nasıl yapılır?

Ptt üzerinden kredi kullanmak istiyorsanız, Aktif Bank aracılığı ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurunuzu yaptıktan sonra onay alırsınız isterseniz, PTT şubelerinden, isterseniz de ev adresinizden bu krediyi kullanabiliyorsunuz. Kredi başvurusu yapmak için iki yöntem bulunmaktadır. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler oturdukları yerden kredi başvurularını SMS ile yapabiliyor.


3050 numarasına mesaj atarak hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapacaksınız. Kredi başvurusu yapmak için cep telefonumuzun mesaj kısmına girdikten sonra buraya kredi yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak numaraya gönderin. Başvuru yaptıktan 5 dakika içerisinde mesaj attığınız cep telefonuna, Aktif Bank üzerinden kredi sonucu gelecektir.


Kredi sonucu onaylanan müşteriler kredilerini nasıl kullanacağı için genel müdürlük tarafından arayacaklardır. Aktif Bank İhtiyaç kredilerinde diğer bankalara nazaran daha yüksek faizlerde kredi verilmektedir. Bu durumu gözardı ederek, kredi başvurusu yapmanızı öneriyoruz. Kredi başvurusu, SMS ile yapılabildiği gibi, ayrıca bankanın resmi internet sitesi üzerinden de yapılmaktadır. www.nkolaykredi.com.tr adresinden başvuru formunu doldurarak, ne kadar onay alacağınızı yine aynı sayfada görebileceksiniz.

Aktif Bank üzerinden ev hanımı olan kişiler, 40000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapabilecektir. Alacağınız kredilerde 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanabilirsiniz. 

Ev hanımlarına kredi veren diğer bankalar?

Ev hanımı olan kişiler eğer daha önce bankalardan kredi kartı veya kredi kullandıysa kredi notu en az 1200, ve üzerinde olması gerekiyor. Bu durumda olan bir müşterisi iseniz, bankanın internet bankacılığına girerek buradan kredi başvurularını yapabilir, onaylanan kredilerinizi hızlı bir şekilde hemen hesabınıza atabilirsiniz.

Akbank, Denizbank, QNB Finansbank, Enpara bankası, İNG Bank, TEB Bankası ve Garanti Bankası üzerinden hesabınız varsa, internet bankacılığına girerek buradan ihtiyaç kredisi başvurusunu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra kredi onayı alırsınız, banka şubelerine gitmeden kredinize hemen anında hesabınıza atabiliyorsunuz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR